Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Jártatok motorral suliba?

Jártatok motorral suliba?

Figyelt kérdés

Nyolcadikban motorral akarok járni suliba (lesz jogsim) Simsoonnal (Elég szép ,nem tetszene ha tönkrebasznák)

Volt köztetek olyan aki motorral járt suliba középsuliba vagy ált. ba mind 1 csináltak-e vele valamit ? pl vizet a tankba ,karcolás stb

2011. júl. 2. 11:00
 1/8 anonim ***** válasza:
én egy ilyennel [link] (kosár nélkül, fekete kipufogó + karosszériaelemek) nem igazán fértek hozzá a tankhoz, de nem is nagyon piszkálták volna szerintem. Egyszer kölcsönadtam valamelyiknek, alábecsülte egy kicsit és megkezdte a sárvédőt. (nyélgáz, kiugrik egy kerékre)
2011. júl. 2. 11:09
 2/8 anonim ***** válasza:
Ja, és ez első gimiben volt. 8.ban a suli nem engedte, hogy a telephelyi parkolóba tegyük, úgyhogy külsősbe lehetett azt meg nem kockáztattam.
2011. júl. 2. 11:11
 3/8 anonim ***** válasza:

Én kb 2 éve járok félmilliós robogóval ( csak pár darab van az országban) és eddig semmi baja...

Igaz, nem a suli elé szoktam állni, hanem a közeli parkolóba vagy anyám boltja elé.

Igaz, van kormányzáram meg riasztó is, de karcoláskor nem sokat ér...szal eddig nem volt semmi:)

2011. júl. 2. 11:13
 4/8 A kérdező kommentje:
Akkor majd megpróbálom :) Ellenségem nincs tehát nagy gond nem lehet :) Majd rakok rá kulcsos tanksapit meg kormányzáram ven nekem is :)
2011. júl. 2. 11:16
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha megakarnak szívatni, úgyis megfognak, például lelopják a benzincsövet, gyertyapipát, elvetemültebbek még a gyertyát is.
2011. júl. 2. 11:42
 6/8 anonim ***** válasza:

Én 7. osztály végén 2-3-szor supermoto-val mentem suliba.

Amikor először mentem vele fél iskola kijött és csak bámulta de egyik se mert hozzá érni.

Úgy hogy ha a sulitokba nincs ellenséged vagy valami nagydarab bunkó gyerek akkor sztem nem lesz gond.

(Van még 1 másik 8.-os gyerek aki simsonnal járt suliba és az övét se piszkálta senki.)

2011. júl. 2. 12:55
 7/8 anonim ***** válasza:
Én is supermotoval járok, a tankhoz bárki hozzáférhet, eddig semmit nem csináltak vele, nem piszkálják.
2011. júl. 2. 13:17
 8/8 anonim ***** válasza:

Nekem 19 évesen lett meg a jogsim. Iskolába jártam akkor is és még most is iskolás vagyok.

Először simsonom volt de azzal nem mentem suliba mert nem volt megbízható, ráadásul a tanksapkát könnyen le tudták volna lopni, vagy leeresztik a benzint.

Most robogóm van, ezzel gyakorlatra járok néha, hetente úgy 1-szer.

A buszbérlet olcsóbb, ezért nem járok mindig motorral, akkor megyek ha sietek haza.

2011. júl. 2. 13:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!