Jártatok motorral suliba?
Nyolcadikban motorral akarok járni suliba (lesz jogsim) Simsoonnal (Elég szép ,nem tetszene ha tönkrebasznák)
Volt köztetek olyan aki motorral járt suliba középsuliba vagy ált. ba mind 1 csináltak-e vele valamit ? pl vizet a tankba ,karcolás stb
Én kb 2 éve járok félmilliós robogóval ( csak pár darab van az országban) és eddig semmi baja...
Igaz, nem a suli elé szoktam állni, hanem a közeli parkolóba vagy anyám boltja elé.
Igaz, van kormányzáram meg riasztó is, de karcoláskor nem sokat ér...szal eddig nem volt semmi:)
Én 7. osztály végén 2-3-szor supermoto-val mentem suliba.
Amikor először mentem vele fél iskola kijött és csak bámulta de egyik se mert hozzá érni.
Úgy hogy ha a sulitokba nincs ellenséged vagy valami nagydarab bunkó gyerek akkor sztem nem lesz gond.
(Van még 1 másik 8.-os gyerek aki simsonnal járt suliba és az övét se piszkálta senki.)
Nekem 19 évesen lett meg a jogsim. Iskolába jártam akkor is és még most is iskolás vagyok.
Először simsonom volt de azzal nem mentem suliba mert nem volt megbízható, ráadásul a tanksapkát könnyen le tudták volna lopni, vagy leeresztik a benzint.
Most robogóm van, ezzel gyakorlatra járok néha, hetente úgy 1-szer.
A buszbérlet olcsóbb, ezért nem járok mindig motorral, akkor megyek ha sietek haza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!