Szabályos -e az, ha három 150cm feletti személy és három 3éves kort betöltött kisgyermek ül az autóban (tovább lent)?
...úgy, hogy a hátsó üléseken -ahol csak két pontos biztonsági öv van- ül az egyik 150cm feletti személy, továbbá a három kisgyermek úgy, hogy két kisgyermek egy biztonsági övvel van rögzítve, és egy kisgyermek a gyermekülésben ül.
(úgy hallottam, hogy két 3 évnél idősebb gyermek 1 felnőttnek számít ha egy 2 pontos övvel vannak rögzítve)
kérem csak az írjon aki biztosan tudja a választ. köszönöm!
Nézd, azt nem tudom hogy a kreszben pontosan hogy van kikötve, hogy 1 vagy 2 személynek számít-e 2 gyerek, de mivel kis gyermekem van, nézegettem nemrégiben jópár töréstesztet (az ülés miatt), mi történik olyankor, ha a gyermek nem biztonsági ülésben, vagy övvel rosszul bekötve szenved balesetet.
Én soha nem kötném be a gyermekemet úgy, hogy ha balesetet szenvedünk, még véletlenül is baja essen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!