Melyiket válasszam? Swift/ Clio?
23 éves nő vagyok, autóváltás előtt. A max érték 1,6-7 M ft.
Ez mellett a két autó mellett vacillálok,mert fontos szempont az is, hogy ne kelljen messzire menni érte (soproni vagyok).
Ami a Swift mellett szól,az a sok extra, az olcsó alkatrész,az ára,(közel is van) ill. a 92 ló (most 90lóerős autóm van- Puma- persze tisztában vagyok vele ,h egy régi és egy új 90 lovas autó között sok különbség van.
Ami a Renaultot illeti, a fogyasztása(=dízel) , az évjárata ill. a későbbiekben való talán könnyebb értékesítése a szimpatikus (kb 2-3 évig szeretném megtartani).
Ti melyiket javasolnátok?
szia.
a dízellel ha valami gond van,akkor elég sokat kell rá költeni.Jártam már ugy hogy kisebb gond 130 ezer ft-ba került.
Én a swiftre szavazok :)
megint én vagyok az első :)
Barinömnek olyan swiftje van mint a képen, és nagyon meg van vele elégedve. és elvileg a töréstesztjük sem olyan gyenge már :)
Én meg a Clio-ra ...az első válaszoló tipikus magyar lehet. Én már jártam a Suzuki gyárban, pontosabban járok és az aki suzukit vesz az köpje le magát....
Ismerősnek van Clio-ja eddig semmi baja nem volt vele, jó kis autók, a Renaultok alapjáraton jó kis autó és jobban is néz ki:) Ráadásul egy évvel fiatalabb szóval hülye leszel ha nem Cliot veszed meg. A lóerő meg tökmindegy 130nál úgysem mehetsz gyorsabban.
Köszi a gyors választ:) Hát igen,ebben igazad van...de előre ugye nem lehet tudni, h ezalatt a 2-3 év alatt bemondja-e az unalmast...
Közben találtam közelebb lévő, erősebb Cliot,ezzel hasonlítsátok a Swiftet légyszi:)
Az én barátnőm is most vett Swiftet, mint kiderült csúnyán át is verték,ennek ellenére szereti nagyon, bár nekem a fogyasztása soknak tűnik:S
Clios válaszoló,: nem 200al szeretnék közlekedni, csak utálom,mikor kétszer is meg kell gondolnom,h elkezdhetek-e előzni (anyám Corsájával sokszor előfordult már).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!