A Suzuki Swift-nél melyiket válasszam, a sedant vagy a ferdehátút?
Figyelt kérdés
tudom a sedanba jobban lehet pakolni. De vannak még más előnyök is? esetleg hátrányok a 2 típusnál. sebesség, gyorsulás stb2010. ápr. 5. 15:48
1/11 anonim válasza:
Az MK2-nől kb ugyanazt tudja mindkettő. Csak a kaszni formája más. Az újakról nem tudok véleményt alkotni.
2/11 A kérdező kommentje:
a régebbi Swiftekre gondolok.
2010. ápr. 5. 15:54
3/11 anonim válasza:
Sztem egyiket se válaszd. Van ezen kívül 1000 márka nem értem miért kell pont egy tömegautót venni, mindenkinek olyan van, kapásból felsorolok 10 embert akinek suzuki swiftje van.
4/11 anonim válasza:
Szerintem a ferdehátú csomagterét praktikusabban ki lehet használni, mert az ülések ledöntésével nagy terű lesz, akár egy mosógépet is beletehetsz. Ugyanez nem mondható el a sedanról.
5/11 anonim válasza:
Ha presztizsnek kell az autó, akkor ne vegyél suzukit. Ha futkározni akarsz vele a városban, meg nem akarsz szervizre költeni, akkor a suzuki a te autód. Ne törődj a fikázókkal. A 2000 előtti swifteket, nagyon olcsón meg tudod venni, klímával, tokkal vonóval, csak egyre figyelj, az ezres többet fogyaszt, mint az 1300-as.
6/11 anonim válasza:
Vegyél inkább Daihatsu Charade-ot. Sokkal jobb
7/11 anonim válasza:
16:36! csak gratulálni tok:D te vagy egy ember...
8/11 anonim válasza:
16:36 asszem BMW e30, azért utálja ennyire a suzukit. Képes lenne daihatsut vetetni, ami gyakrabban döglik meg, és ritka az alkatrész, ami ha éppen van, drága.
9/11 anonim válasza:
maradj a ferdehátúnál. belefér az,ami a sedánba.
10/11 A kérdező kommentje:
Köszi az infókat :D
2010. ápr. 6. 10:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!