Suzuki Swift MR2?
Szia! Én is hasonló járgánnyal szaladgálok, de az még a régebbi 68 lovas motorral szerelt verzió (97-es évjárat). Első autóm, friss jogsival vettem, és azóta nagyon szeretem.
Az enyémben szervó és klíma is van. A fogyasztásom nyáron vegyesben 5,3 - 5,7 Liter között van, városon kívül mértem vele 4,9 Litert is. Mondjuk a klímát nem szoktam folyamatosan járatni, amikor leműtötte az utasteret, kikapcsoltam, majd 10 perc múlva újra bekapcsoltam. Most télen a fogyasztásom főként városban használva 6,2 - 6,5 Liter között van.
Szerintem nincs sok különbség a 68 lovas és a 85 lovas között, bár, szerintem a fogyasztásod ezzel egy olyan bő fél literrel, télen egy literrel lehet több. Nem akarok beleszólni a választásodba, de szerintem a kocsi ára nagyon magas, ha nem engednek belőle legalább egy százast, elgondolkoznék rajta, ugyanis ha megnézed a 2000 - 200i-es évjáratokat 300 ezer környékén már vannak nagyon szépek, igaz csak a 68 lovas motorral, de nem fogod számottevően érezni a két motor közötti különbséget. 600 ezer forint felett már majdnem a következő generációs Swiftek!! (800 ezerért már vannak) lehet kapni, ami azért egy lapon sem említhető ezekkel. De ha nagyon-nagyon szép állapotban van, és mondjuk minden le van szervízelve, és 40-50 ezer kilométernél nincs több benne, akkor érdemes elgondolkozni rajta. Bár az az érzésem, hogy éppen 9 éves autó, pont a nagy szervíz előtt áll, ami még Suzukinál sem olcsó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!