Milyen autót vennétek kevés pénzből (kicsi előnyben, nő vagyok)?
Szia!
Nekem az első autóm egy Daewoo Matiz volt és nem bántam meg! Kevés pénzből megvolt, keveset fogyaszt, olcsó az alkatrész rá és persze könnyű vele parkolni, mert egy kis falat! A biztonságról meg annyit h lehet h sokan leszólják h kis szappantartó, viszont állítólag van egy olyan tulajdonsága, h ha K.O -ra töröd, akkor is éppen maradsz!
Ismerőstől hallottam h a feleségének azt vett, aztán egy hét múlva megpörgött az asszonyka, a kocsinak annyi, de neki semmi baja nem lett, a következő autó is Matiz volt, és u.a. lett a sorsa, a csávó azt mondta h ő nem is venne mást ezek után!
Az ára is elég jó, de van pl a Chrevlot (???)-től, a Matiznak egy továbbfejlesztett változata, na én most egy olyanon gondolkodom......persze az egy kicsit több!
Egy női sofőr
Ez az Indiás dolog kicsit macerásnak tűnik nekem...:)))))
A Daewooról én is azt hittem, törékeny
Opel Corsa B, C,
Suzuki Swift, Toyota Yaris (az egyes)
Corsa C vagy új Swift. Nem csak az árat, hanem a szervíz költségét, alkatrész árait, fogyasztását is kell nézni. Megjegyzem valami egy "hajóval" rutinosan leparkol, míg valaki egy smarttal nem bír beállni egy helyre! :DDD
Nő vagyok és swiftem van. Imádom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!