Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen autót vennétek kevés...

Milyen autót vennétek kevés pénzből (kicsi előnyben, nő vagyok)?

Figyelt kérdés
2009. márc. 17. 12:29
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
41%
VAGYÉL EGY G ASTRÁT 3 AJTÓSAT PIROSAT.8-10 ÉVESEK VANNAK EGY MILLÁÉRT,ENNÉL CSAJOSABB KOCSI NEM KELL.AZ ENYÉM IS ILYEN IMÁDOM.
2009. márc. 19. 16:15
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
csatlakoznek egy elottem szolohoz! szerintem sem jobb a kicsi a biztonsag szempontjabol sem es mas miatt sem! sose tudhatod hogy mekkorara lehet szukseged! a nagyba barmikor elfer egy kissebb de kissebbe nem fer el a nagyobb a parkolas szempontjabol kene a kissebb? gondolom! nekem 190 es mercim van es konnyebb vele parkolni mint az elso generacios suzuki sfiftel es 1 millaert mar barmit kaphatsz.... egyebkent nezopont kerdese
2009. márc. 19. 17:15
 23/28 anonim ***** válasza:
100%
Indiában most kezdik forgalmazni a TATA Nano-t, ami egy Trabant méretű kisautó, 400.000 Ft-nak megfelelő rúpia az ára újonnan. Szerintem még úgy is megéri, ha veszel egy repjegyet csak oda, eltöltesz ott pár napot és hazajössz a kicsi kocsival :)
2009. márc. 23. 08:36
 24/28 anonim válasza:
100%

Szia!

Nekem az első autóm egy Daewoo Matiz volt és nem bántam meg! Kevés pénzből megvolt, keveset fogyaszt, olcsó az alkatrész rá és persze könnyű vele parkolni, mert egy kis falat! A biztonságról meg annyit h lehet h sokan leszólják h kis szappantartó, viszont állítólag van egy olyan tulajdonsága, h ha K.O -ra töröd, akkor is éppen maradsz!

Ismerőstől hallottam h a feleségének azt vett, aztán egy hét múlva megpörgött az asszonyka, a kocsinak annyi, de neki semmi baja nem lett, a következő autó is Matiz volt, és u.a. lett a sorsa, a csávó azt mondta h ő nem is venne mást ezek után!

Az ára is elég jó, de van pl a Chrevlot (???)-től, a Matiznak egy továbbfejlesztett változata, na én most egy olyanon gondolkodom......persze az egy kicsit több!

Egy női sofőr

2009. márc. 23. 10:13
 25/28 A kérdező kommentje:

Ez az Indiás dolog kicsit macerásnak tűnik nekem...:)))))

A Daewooról én is azt hittem, törékeny

2009. márc. 23. 13:57
 26/28 anonim ***** válasza:
100%

Opel Corsa B, C,

Suzuki Swift, Toyota Yaris (az egyes)

2009. márc. 23. 17:02
 27/28 anonim ***** válasza:
100%

Corsa C vagy új Swift. Nem csak az árat, hanem a szervíz költségét, alkatrész árait, fogyasztását is kell nézni. Megjegyzem valami egy "hajóval" rutinosan leparkol, míg valaki egy smarttal nem bír beállni egy helyre! :DDD

Nő vagyok és swiftem van. Imádom!!!

2009. márc. 23. 17:18
 28/28 anonim ***** válasza:
100%
Olaszt, Magyaro-on könnyen beszerezhető, olcsók a tartozékok, ha javításra van szükség, ami sok éves autónál fontos szempont.
2009. márc. 24. 14:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!