Milyen autót vennétek kevés pénzből (kicsi előnyben, nő vagyok)?
Opel Corsa, Nissan Micra, Ford Ka, Daewo Matiz, Suzuki Alto, Fiat Seicento, Suzuki Jimny, Smart,...,...,...,
Lásd. még: www.hasznaltauto.hu
Hát én a helyedben nem vennék kicsit. Ismerem ezt a nő vagyok kicsi autót akarok logikát, de nem értem. Talán egy nő nem érdemli meg a biztonságot, amit egy nagyobb autó nyújthat? Dehogynem!!!
Pici autó=pici biztonság.
Nem azt mondom hogy vegyél kombi Volvót, de egy milláért már tisztességes méretű autókat is lehet kapni.
Pár példa az expressből: Honda Civic 1.4-es 99-es évjárat 980-ezerért, Ford Focus 1.4 2003-as évjárat 1.1 mill, Toyota Corolla 2000-es évjárat 1.4-es 1.1 mill.
De még sorolhatnám.
Gondold meg!
:-)
Előző vagyok.
Persze hogy könnyebb parkolni a kicsivel. De ha mérlegre teszed a könnyű parkolást, és a biztonságot melyik a fontosabb? Gondolj arra ha gyermeket is viszel magaddal, vagy az egész családot. Szerintem a biztonság sokkal fontosabb!
De ezt mindenki döntse el maga...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!