Milyen autót vennétek kevés pénzből (kicsi előnyben, nő vagyok)?
A parkolást egyszer kell megtanulni, utána már mindegy, hogy fél méterrel hosszabb vagy rövidebb az autó. Csak ez miatt nagy hülyeség kimondottan kicsi autót venni, ne ez legyen a szempont.
Ez csak egy sztereotípia, hgy nő=kicsi autó.
Így igaz kedves előttem szóló!!!
1-et értünk!!!
De van hely, ahová a kicsi autó befér, a nagy meg nem.
És fenntartani is olcsóbb, nem?
De igen, olcsóbb, teljesen igazad van, kedves Kérdező!
Ahogy a férfiak a nagy autót részesítik előnyben, mi nők, a kicsit. Nem szeretem, ha annyira előre kell húzni az ülést, hogy elérje a lábam a pedált, hogy nem férek a kormány mögé, és csak nyújtózkodom, hogy lássam mi történik a kaszni elején. Egy kicsi autó is lehet biztonságos, és egy nagy autót is sz...rá lehet törni!
Szia!
Irtam már neked. Meg vettűk a twingot, kényelmes, városi de a parkolás egy katasztrofa vele. Van egy bmw 525ös kombink és amelé terveztűnk egy városit hát meg van. A bmw-vel kőnnyebb parkolni (fordul a kormánya kőnnyen még a twingivel kűzdők). De gazdaságossabb és olcsobb, városban. Ne hid, hogy kőnnyebb a kicsivel parkolni. Néz meg egy parkolot és (tőbbségben) a nagyok rendesen állnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!