Ha annyira rosszak a francia autók mint ahogy mondják akkor miért van belőlük olyan sok az utakon?
Itt is és a totalcar népítéletben is olvastam hogy elektronikus hibák a jellemzők, de van ezeken kívül más apróbb, de annál bosszantóbb gond is. A Renault Megane I-ről sok rosszat hallottam,pl hogy az index nem működött rendesen, mégis sok mindenki jár olyan kocsival.
A Scenicről se túl sok jót olvastam, volt aki azt írta hogy mindig attól félt hogy mikor gyullad ki a szervízlámpa, mégis sok Scenic tulaj van.
"C15 ös volt a kis genya"
Gratulálok fiam, vettél egy használt kishaszongépjárművet ki tudja mennyi kilométerrel és te azt vártad hogy majd hibátlanul kimegy a világból és te meg száguldozni fogsz az 1.0-s motorral. Az ilyen emberekre a közútkezelő 20 éves használt VW-it is rá lehetne sózni és azt hinné hogy jó üzletet csinált... bocs erre tényleg nem lehet mit mondani, de használt autók között nincs olyan hogy francia, német, japán vagy svéd: olyan van amivel törődött a gazdája meg amivel nem. Te az útóbbiból vásároltál be.
Én nem, életbe nem vettem volna magamnak ekkora szart, franciát alapból nem, ennyire régit végképp nem, amúgy meg igenis rohadt sok különbség van a használt autók közt is.
Ezt most nincs időm kirészletezni, mayd nagyából holnapután. És nem, nemvártam, hogy kimennyen a világból, csak maximum annyit, hogy 3 napig egyhuzamba müködjön. Túl nagy kívánság volt :D
Sajnálom, a használtautó vásárlás mindig lutri, pláne a haszongépeké, pláne a használt francia haszon gépeké.
Ha ez vigasztal (tudom nem) én egy jó állapotúnak tűnő golfot vettem (még szervízbe is vittük állapotfelmérésre), ami elvileg a megbízhatóság jelképe (legalábbis sokan annak mondják). Ehhez képest folyamatosan, mindig van vele valami szívás... Jó nem katasztrófális dolgok, de havonta szerelgetni kell valamit....
Szóval a használtautó vásárlás sajnos ilyen dolog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!