Jó ez az Octavia szerintetek? Megéri az árát? A km nem sok picit?
2011. ápr. 30. 06:32
1/12 anonim válasza:
183e km kicsit sok....1,6 motor,benzines.....
Szép autó,ha érdekel menj el és nézd meg.Valószínü az árából is engednek.
2/12 A kérdező kommentje:
jó de a véleményed érdekelne. Szerinted jó vétel? A km nagyon sok? Te ennyiért vennél 2000 előtti kocsit? Te mennyit adnál érte?
2011. ápr. 30. 07:43
3/12 anonim válasza:
Kívülről nagyon szép, de egy sok kilométeres autónál mindenre oda kell figyelni. Egyébként egy 99-es Octaviáért jó ez az ár, de lehet, hogy alkudni tudsz belőle.
4/12 anonim válasza:
Az a véleményem, hogy ez minimálisan, vagy semennyire nincs visszatekerve, tehát ha kevesebb km-rel vennéd meg, abba is lenne ennyi. Tehát korrektek. Megéri az árát szerintem, engem az 1.6-os benzines riaszt el, 12 éves létére simán megzabál vegyesbe 10 litert. Ha neked ez annyira nem számít vedd meg, ha igen akkor vegyél inkább japán autót. Üdv
5/12 anonim válasza:
Sajnos,a 10 l igaz, ellenben a motor 300e km-t simán kibír, talán még többet is. Bár lehet,hogy már ebben is volt annyi óratekergetés előtt. Az ára jó!
6/12 anonim válasza:
a 183ezer kilómétert még szorozd be 2-vel, és akkor lesz reális. Érdekes, hogy a belsejéről nincs kép, ez arra utaal h vagy le van lakva, vagy pedig kikopott az üléshuzat, fénylik a váltó és a kormány, ami megint csak sok kilóméterre vezethető vissza. Én másikat néznék a te helyedben, de te tudod.
7/12 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat!
Hát a fogyasztás helyett nekem fontosabb az hogy jó megbízható autó legyen, szóval nem olyan fontos a fogyasztás. Azt hogyan lehet megtudni hogy pontosan hány km-t futott?
2011. ápr. 30. 09:45
9/12 anonim válasza:
Ennyi km reális egy ennyi idős autónál, ha nincs lelakva és nincsenek karosszéri javítási nyomok akkor valószínűleg jó vétel, az meg tévhit, hogy a nagyobb motor minden esetben többet fogyaszt, a kisebb blokk erőtlenebb, többet kell pörgetni ezért fogyaszt az is rendesen. A másik meg az, hogy egy ekkora kasznihoz kell az 1.6-os motor.
10/12 anonim válasza:
nem a nagy motor miatt írtam, hogy többet eszik, hanem azért, mert 12 éves a motorja. Értelmezd már picikét mit mond a másik és utána okoskodj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!