Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Elmernétek indulni egy jó...

Elmernétek indulni egy jó állapotú 22éves 180. 000-ret futot 1.3-as skoda favorittal kb 1700km-es utra?

Figyelt kérdés
őszintén szolva a multhéten vettem a kocsit 130 ezerért ezért sokat még nemtudok rolla... kb az út 850km-er oda 850 vissza 2nap alatt megszeretném járni..... szerintetek? ti belevágnátok? mire figyeljek?
2011. ápr. 29. 20:16
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Volt öreg autónk. 17 évesen adtuk el de nem volt benne 180.000km. Amikor messzebb útra mentünk (legalább 100km) akkor előtte át lett nézetve szerelővel.

Én nem mennék el vele ilyen messzi útra, főleg hogy nem rég vetted, nem tudod hogy mennyire megbízható.

Volt apáméknak egy nagyon üreg autójuk, ha még most is meglenne akkor legalább 25 éves lenne. Amúgy nagyon rossz állapotban volt, gyenge volt a motorja. Egy 100km-es út felénél lerobbant, úgy kellett hazahúzatni.

A mostani kocsink több mint 10 éves de 200km meg se kottyan neki.

Szerintem kérj kölcsön egy autót valakitől ha mindenképpen kocsival akarsz menni, a Favoritot meg addig otthagyod.

2011. ápr. 29. 22:18
 12/16 anonim válasza:
100%

Második vagyok.

Egyébként nekem is van egy Tico-m.Még az atomot is túléli,főleg azok után,ahogy én használom.Az enyémben is 140 ezer van és a mai napig elindulok vele bárhová.Egyszer még Ausztriába is átmentünk vele(1000 km)mindenféle felkészülés nélkül.

Én a helyedben a Ticoval mennék,-bár a tiétek nem tudom milyen állapotban van-,de több eséllyel bírja ki az utat(még ha nem is olyan kényelmes),mint egy egy hete vásárolt autó,ami bármit produkálhat.És azért jegyezzük meg a Tico még bírja a 130-as tempót...Meg amúgy is aki itt a Tico ellen szól,az biztos nem ismeri.

2011. ápr. 29. 22:35
 13/16 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat mentek a kezek:)
2011. ápr. 29. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

Ki kell, hogy bírja, ha minden rendben az autóval.

Mi 2000-ben jártuk meg Görögországot egy Skoda 120L-el.

Még a Meteorákhoz is föl vitt.

Mondhatom volt nagy csodálkozás, amerre jártunk :D

Azé hozzáteszem, hogy nem széria volt, de kibírta gond nélkül (Favorit 136B motor) ;)

2011. máj. 2. 21:31
 15/16 A kérdező kommentje:
hupsz véletlen emeltem ki bocsi hát megjártam kibirta de többet nem megyek vele 2 300km nél meszebb.. hegyeknél elkezdett melegedni épp hogycsak nem ért a pirosba kb féluton elment az ereje alig vánszorgott de végül oda értünk másnap reggel indultunk haza visszajött az ereje de kb 500km után ismét "elfogyott" jah meg 1x hegyröl lejövet elment a fék be esett a pedál de tuléltük megjártuk:)
2011. máj. 3. 21:59
 16/16 anonim ***** válasza:
22:18! Amelyik 10 éves autónak megkottyan a 200 km at szerintem kileeht dobni a p.csába a mi 21 éves mercinkell például még Fokvárosba is elmernék indulni.
2011. máj. 4. 21:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!