Elmernétek indulni egy jó állapotú 22éves 180. 000-ret futot 1.3-as skoda favorittal kb 1700km-es utra?
Figyelt kérdés
őszintén szolva a multhéten vettem a kocsit 130 ezerért ezért sokat még nemtudok rolla... kb az út 850km-er oda 850 vissza 2nap alatt megszeretném járni..... szerintetek? ti belevágnátok? mire figyeljek?2011. ápr. 29. 20:16
1/16 anonim válasza:
hát elindulnék ha 20-30 éves kalandvágyó fiatal lennék de ha csak az számít hogy oda érjek az nem biztos hogy jól esik
2/16 anonim válasza:
Mivel kaland az élet én mennék!
4/16 A kérdező kommentje:
Románia fekete tenger felé hááát azért nem szeretném ha lerrobanna:s
2011. ápr. 29. 20:49
5/16 A kérdező kommentje:
vagy akkor szerintetek inkább anyám 800-as 1997-es 140.000 ret futott daewoo tico -jával menyek? bár nemtudom 40 ló hogy birná a ottani hegyeket... bár igazándibol skoda se sokkal több huuh ezt még megkell gondoljam:)
2011. ápr. 29. 20:53
6/16 anonim válasza:
Én alaposan átnézném/átnézetném! Nem hiszem hogy azért adták el 130 ezerért mert a legjobb autó, de azis lehet kibírja. Ha veszel 2 milláért autót az is megállhat sajnos.
7/16 anonim válasza:
hát gondold meg, én inkább a skodával mennék, tico nem autópályára való :)
8/16 anonim válasza:
Én belevágnék. Az előző autómat - Opel Vectra - átvettem a használt autó telepen, és hívott a főnököm, hogy le kéne ugranom a Római testvércégünkhöz, vagy ha ahhoz nincs kedvem keressek új állást. Végül is kibírta, alig 36 óra alatt alvás nélkül oda vissza. De azért izgi volt 90-vel egy országúton keresgélni, hogy hogy kell az ablaktörlőt beállítani...
9/16 anonim válasza:
oszinten ilyen rovid idore de ekkora tavra inkabb berelnek. Foleg ha fontos hogy oda is es vissza is erj. Annyira uj meg a kocsi, hogy semmit sem tudsz rola. Ket eset van: vagy minden ok, vagy nem. Ha ott kint barmi van, az is lehet hogy csak ra kell csapni egy nagyot. De amig ezeket a rigolyait nem tudod, addig vagy egy valag penzt ki fogsz fizetni ott kint a szerelonek, vagy hazajutsz maskepp es a kocsit otthagyod, akkor meg macera.
Ket napra mar 10e korul lehet kocsit berelni. Elso korben en inkabb ezt tennem. Aztan amikor mar megszoktad a kocsit, kicsit esetleg jarattad az itthoni palyakon, latod hogy birja, akkor jobban fogod tudni be merj-e vallalni egy ilyen hosszu utat vele.
10/16 anonim válasza:
ja és ezerszer inkább a favorit mint a tico
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!