Ha a benzines autómba turbót teszek mennyivel változtatja a fogyasztást? (KB) (200-450LE)
Én mindent tudok... Ha tanács kell, csak szólj! Vagy tudom, vagy nem, de segítek!
(nem szakosodtam motorokra, de általánosságban tudok tanácsot adni - igen, ez az, hogy JÓ szívómotort építs)
hulyegyerek ha erted a motorokat szereleset meg stb
vegyel egy vw corrado motrot azaz a vw vr6-os motrat 2,8l vagy 2,9 vagy 3.0 vagy 3.2 -es abba van kello kakao a bmw-nek atalakitgatod kicsit elhelyezed szepen a motorterbe megoldod a hatso meghalytast .....
s ha nem es anyira imadod azt a sziszego hangot amit enis birok vegyel egy olcso turbot 35000ert tudok neked amihez 10 000 a lefujoszelep, 8000 a nissan skyline intercooler es kell par csovecske ha van spanod ki oszehegeszt par csovet ,konyeden megoldhato !
koco_jeno@yahoo.com itt elerhetsz ha kell meg vaalmi !
es a fogyasztas hat bmw labad szerint fogyaszt
turbos auto szinten olyan 1,5-2-durvandurvan 3liter kulomseged lesz a mostani es ha felturbozod :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!