Melyik volt az eddigi legdrágább (legjobb) autó amiben ültetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 09:57
41/52 anonim válasza:
Hol volt szerencséd a 2007es Ferrari F1hez? :O
43/52 anonim válasza:
egyszer nyereményből bele ülhettem egy ferrari 458 italia-ba
sajna nem lehetett kipróbálni:( (pedig azt mondták)
45/52 anonim válasza:
Eddig egy 2008-as Ford Mustang GT cabrio volt a legjobb amiben ültem
46/52 anonim válasza:
BMW 5 Touring
Volkswagen Passat VI
Talán a BMW drágább volt, nem tudom mert évjárat függő is...
47/52 anonim válasza:
Full extrás Audi Q7, mehettem is vele egy kört. Egyik tehetősebb ismerősöm vette. (Nem szokott sűrűn kocsit venni csak már 24 éves volt a Jaguarja, kicsit kikopott a viágból...)
48/52 anonim válasza:
Ha az autókiállításos Dodge Vipert nem számoljuk, amiben már utaztam is, az egy Volvo XC90 volt.
49/52 anonim válasza:
2001-es Impreza STI, amivel mehettem is 3 kört Rally pályán. Favorit *-*
50/52 anonim válasza:
a legdrágább, és a legjobb, nálam nem ugyanaz :) a legdrágább, amivel sajnos nem mehettem, az egy ferrari 512 testarossa volt, ami pedig a legnagyobb élmény volt, az egy rally zsiguli, közel 150 le-vel, amivel vittek, amit pedig vezettem, egy 500lovas vr6 turbo corrado
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!