Melyik volt az eddigi legdrágább (legjobb) autó amiben ültetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 09:57
11/52 anonim válasza:
Legdrágább talán egy e270cdi merci, de a legjobb egy 3bg passat...
12/52 anonim válasza:
Az új Audi A8 4.2 FSI... meg tudnám szokni gyorsan:)
A másik az BMW X5. "Sajnos" csak hátul ültem, de így is brutális.
13/52 anonim válasza:
Mercedes-Benz S600 AMG. Csak az anyósülésen ültem, de így is brutális volt az élmény. Egyszer meg vittek egy Nissan 300 ZX-szel, az is nagyon jó volt.
14/52 anonim válasza:
Ja, és egyszer vezettem egy 1962-es Škoda Octaviát, ami kormányváltós volt, se nem drága, se nem jó, de nekem eddig ez volt a legjobb autós élmény:)
15/52 anonim válasza:
S500-as Merci, de nem nagyon emlékszem az autóra mert lehettem max. 10 éves.
17/52 anonim válasza:
Én ültem többe,de 1 sem volt az enyém,nekem annyi lopott pénzem nincs hogy olyant vegyek.
18/52 anonim válasza:
Lehet baromságot írtam, minden esetre egy barom nagy B betű volt ráírva, valami haverom, akiknél volt, azt mondta Bentley. Tőlem akár lehetett Chrysler is... :)
20/52 anonim válasza:
Mercedes-Benz SLS (Új sirályszárnyas), Merci-múzeumban Stuttgartban...
Imádtam (L) xDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!