Melyik volt az eddigi legdrágább (legjobb) autó amiben ültetek?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 1. 09:57
31/52 anonim válasza:
Én is, ferrari f430 as tököli buszfesztiválon, de az tavaly volt.
32/52 anonim válasza:
ferrarri modena cabrio
porsche 911 4s
porsche 911 (1970-19750közti széria)
BMW 335d E92
Mercedes s320 cdi (2007)
hummer h2 sut
BMW 735d (2005-6től)
még egy veterán: vw karmann ghia(19xx)
(ezek közül a két porschét és a ferrarrit nem vezettem) a többit igen,igaz hogy melohelyen...vezettem őket de 17éves fejjel...nagy öröm drágább gépeket vezettni
33/52 anonim válasza:
ferrari 430 haverom autókereskedö és olaszból hozta eladásra
34/52 anonim válasza:
Passz, egyszer a Coca-Cola jóvoltából a Fanta mobillal elvittek egy útra (mindenkit elvittek, aki vett Fantát), de akkor ott nem volt tolongás. Nem tudom mennyit érhetett az autó.
35/52 anonim válasza:
Porsche 911, saját volt, régi léghűtéses. Aztán ismerősöm 997-es szériájú Porsche Carrera-ját vezettem. Meg ültem egyszer egy 930 Turbo-ban, iszonyat megy. (Meg gyakorlatilag majdnem az összes Porschét vezettem, kivéve 959, Carrera GT, Cayenne)
36/52 anonim válasza:
Nekem a legnagyobb élmény egy Ford Orionban volt vezettem is ültem is benne mindkettőt nagyon sokaszor
13/f
37/52 anonim válasza:
Németországban egy Bugatti Veyronban.
38/52 anonim válasza:
Ferrari F50
Ferrari F430
Ferrari F2007 ( Forma 1-es )
39/52 anonim válasza:
BMW 5 Touring, amikor ültem benne akkor 2 éves volt.
40/52 anonim válasza:
én nekem egyik oszt társam (egyetemi neki a nagyapjának volt egy régi lamborghini nagyon nem ment de elég drága volt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!