Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért kell lenézni, megszólni...

Miért kell lenézni, megszólni a másikat?

Figyelt kérdés
Akik megszólják vagy lenézik a kisebb kategóriájú autókat,autósokat,azoknak jól esne az ilyen a lenéző,megszóló viselkedésűeknek,hogy őket is lenézné,megszólná azoknak a tábora,akik luxus autókkal járnak? Mert ahogy visszaolvasom nincsen olyan márka amit ne szídtak volna valamiért is. De akkor mégis milyet érdemes venni,amivel mindenki tökéletesen elégedett? A trabanttól kezdve a Suzukin át a fiatig minden lett szídva,de akkor mégis mit vegyen az ember ha egyik sem tökéletes,mert az egyik törik,a másik kényelmetlen,a harmadik megbízhatatlan,a negyedik rohad és még folytathatnám a sort. Mindenki vegyen Hummert,Lexust,Porschét,BMW-t,Mercit? Luxuskivitelből mindegyiket darabját 30 és 60 millió között? Mert ezek biztosan kényelmesek,nem törnek (Dehogynem) és ezekre panasz nem lehet. Hajrá suzukisok és fiatosok velem együtt lehet gyűjteni egy luxus járműre (980 évig),hogy ne szóljanak meg minket.
2009. febr. 21. 01:14
1 2 3
 11/28 anonim válasza:
56%

Kedves 22:53-as

Engedd, meg hogy elismerően nyilatkozzak rólad. Gondolom kitűnően vezetsz… és már van fél éves tapasztalatod is???? Nagyszerű….. Minden helyzetben kivágod magad…….. vezettél már vagy 700 Km-t???? Isten vagy….. Suzukid van???? hihetetlen jó vagy….Áruld el légyszives, csak nem piros az a suzuki???????

1 . Ha betartod az 50 et akkor is meg fognak büntetni, mert a rendőröknek ki van adva hogy mennyit kell büntetni. Nem fogod megúszni nem lehet minden 30 as táblát vagy vasúti átjárót betartani….. Úgyis oda állnak ahol véletlen sem számítasz rá. Ezért év elején félre kell tenni 50 ezret büntetésre. Ez egy adó amit minden autósnak fizetni kell.

2. mielőtt lebunkózol és hülyézel légyszives nézd meg mi volt a kérdés és azután hőbölögj itt nekem. „Miért nézik le a suzukisokat” Én leírtam hogy miért. Te viszont csak annyit tudtál írni hogy neked is suzukid van(amihez gratulálok ) és nem szeretnéd ha büntetnének.. ja és hogy mekkora vezetési rutinod van…..

Tudod, szerintem rájöttél hogy te is egy tipikus suzukis vagy, aki miatt lenézik a kollégáidat.

A magad fajták pontozzák le azokat a válaszokat amik a kérdésre válaszolnak, igenis hasznosak, és megmondják mi a gond az utakon.

És igaza a van a 14:40 –es válaszolónak. Pontosan az indokolatlan lassú haladók idézik elő a balesetek bizonyos százalékát, mert a mögöttetek lévő kocsisor sofőrjei egyre idegesebbek. Nem mindenki ér rá sétakocsikázni. Manapság az autósok szerintem 80 % a munka miatt van úton és szeretne minél előbb végezni vagy célhoz érni. És tele van a töke a tutyimutyi autósokkal.

És tudod mit? Bevallom őszintén az én értelmezésemben a KRESZ:

Előzni akkor lehet ha nem jön szemben senki

Megengedett sebesség az amivel az útviszonyoknak megfelelően biztonságosan lehet haladni.

Ennyi.

Ja és még hogy segítsek megpukkadni, mert úgy érzem kicsit feldühödtél azon amit írtam egy AUDI-A8 at vezetek.

Nem akartam leírni milyen kocsim van, és a fenti válaszomban nem is szerepel, de ha már ilyen hatalmas tapasztalattal rendelkező sofőrkollégák ugatnak akik minden helyzetben kivágják magukat akkor már csak idebiggyesztem….. 

TESSÉK LEHET LEPONTOZNI…..!!!!!!!!!!

2009. febr. 22. 20:27
 12/28 anonim ***** válasza:
71%

1. Nem vagyok ideges, azt írsz, amit akarsz

2. Azért, nem fogok gyorsabban menni, mert egyesek úgy gondolják, hogy gyorsabban kellene menni. Ha nem ér oda időben, induljon el hamarabb.

3. Hallottam már olyat, hogy valaki 55-el ment és 30ezerre megbüntették. Sajnálom, nekünk nincs erre pénzünk.

4. Apukám vezet már több mint 20éve és EGYSZER SEM BÜNTETTÉK MEG! ( Ennyit arról, h minden évben félre kell tenni 50ezret... pff LOL )

5. Igen, rutinos, és jó vezetők is mondták hogy jól vezetek, sőt a vizsgabiztos, mikor MINDENBŐL ELSŐNEK MENTEM ÁT, meg is jegyezte, hogy mindenkinek így kellene vizsgáznia...

Szóval ennyit erről... És nyugodj meg, nem vagyok ideges. Gratulálok az Audidhoz... nagyra lehetsz vele, " Te megteheted. "

2009. febr. 22. 20:35
 13/28 A kérdező kommentje:
Megoszlanak a vélemények,de aki azt írta,hogy az ötven sem szentírás és a Suzukisok feltartják a sort én erre azt tudom válaszolni,hogy ha van pézzetek büntetésre fizessetek. Eddig talán kétszer úsztam meg ,hogy ne büntettek volna meg,mert túlléptem a megengedett sebességet. Egy ejnye bejnyével el lett inzézve,mert arra hivatkozott a rendőr,hogy ma csak figyelmeztettek,de legközelebb büntetnek. És arra válaszolva,hogy feltartjuk a sort már írtam,hogy száguldozzon az,aki milliomos és nem számít százezreket kifizetni büntetésnek. Öt éve az M0-on száguldoztam a 80-as táblák mellett 130-al és Suzukival ,előttem egy bazi nagy BMW döcögött szintén kb 140-150-nel,de a rend őre emgem spécizett ki magának és leintett. Majdnem bevonták a jogsimat fél évre és 60 ezer forintra megakart büntetni és + szigorított vizsgát kellett volna tennem,de felajánlottam neki,hogy fogadjon el pénzt,vagyis csúnya szó,de megvesztegettem és hagyta magát és elfogadta a pénzt,csak az a baj,hogy 30 ezer forintot kért tőlem és elfelejtik a papírmunkát. Az a szerencse,hogy akkor éppen volt nálam annyi pénz,mert vásárolni indultam,de sajnos azal a pénzzel "kiváltottam" a büntetést. Ennyit a gyorshajtásról!
2009. febr. 22. 22:01
 14/28 anonim ***** válasza:
41%
Tényleg bénák a Suzukis söfőrök... :) A kivétel meg csak erősíti a szabályt...
2009. febr. 23. 09:14
 15/28 A kérdező kommentje:

A 09:14-es válaszolónak! Pont az ilyenek miatt íródott meg a kérdésem mint te!

Amikor leírtad a primitív válaszodat,akkor mit éreztél? Örömöt,szánalmat,hogy lesajnálhatod a Suzukisokat?

Tudod nagyon szánalmas és buta ember vagy! Csak sajnálni tudlak a gondolkodásodért!

Te,aki biztosan száguldozol és irányjelzőt nem használva közlekedsz,a hozzád hasonlóak okozzák a legtöbb balesetet és nem a MEGFONTOLT ,gondolkodású vezetők okozzák a halálos közúti balaseteket. A biztonságos vezető rólad és a hozzád hasonlóakról nem mondható el! Te és ahozzád hasonlóak sok kllemetlenséget okoztatok már!

Jah! És ezentúl bosszúból kimész az útra a járgányoddal és csak azért is vadászni fogsz a Suzukisokra vagy a lassabban közlekedőkre! Ezt kinézem belőled a válaszod után!

2009. febr. 23. 15:18
 16/28 A kérdező kommentje:
És még valami! Egy kis apuci kedvence tegnap fwszített a BMW-ben és ötvennel haladtam lakott területen,de a kis köcsög még rám dudált,hogy menjek már,és utána megelőzött. Hagyjuk már,hogy lenézitek a normálisan közlekedőket! Csak az a kis köcsög mögöttem elfelejtette,hogy tele van a városunk térfigyelő és sebességmérő kamerákkal. Majd apuci fizetheti a büntetést,amit majd fog kapni! Meg is érdemli az ilyen!
2009. febr. 23. 15:24
 17/28 anonim ***** válasza:
100%

Nekem egy 1.4-es,2éves opel astrám van.+kb 9 hónapos a jogsim.Amikor tanultam akkor sem engedték meg hogy 50-él 48-al menjek.persze ha nem volt olyan a helyzet.Aki nem tud bekapcsolódni a forgalomba az jobb ha kocsiba se ül.Amúgy egy suzuki sx4-en tanultam szerintem azok már elég jól bírják a gyűrődést de nem kéne olyan.

Aki meg azt mondja hogy fél év után ő a nagy rutinos sofőr ....hát remélem egyszer nem nekem kell megállni elsősegélyt nyújtani.Attól hogy vezetni tudsz,nem biztos hogya közlekedés is megy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

2009. febr. 24. 15:51
 18/28 anonim ***** válasza:
100%
Én is remélem ;)
2009. febr. 24. 15:53
 19/28 anonim ***** válasza:
59%

A primitív válaszadó vagyok. :)))

Még csak koccanásom sem volt, tíz év után sem. És képzeld, használok irányjelzőt, sőt még fékezés előtt. Nem úgy, mint a Suzukisok többsége. :D Igen, ők előbb bevágják a féket országúton, majd kanyarodás közben a kormányzási mozdulattal kiteszik az irányjelzőt..... Na mindegy, egyébként olvasva az előző válaszokat, én is egy bazinagy Audit vezetek. :DDDD

2009. febr. 24. 16:20
 20/28 anonim ***** válasza:
95%
16:20-as ismét. Ja és annyira primitív, buta vagyok, hogy 30 évesen a kocsimat Nem hitelre!! vettem! (az eszemből élek) Érted????!!!! :DDDD
2009. febr. 24. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!