Melyik húzza el a másikat? Wartburg 353W de lux, a BMW E28
528i, vagy esetleg BMW E30 320i.
Figyelt kérdés
Egyik ismerősünkkel komoly vitába kerültünk, azt mondják, hogy a ződ, meg kék BMW-jükkel elhúzzák a mi Wareszunkat. (De én tudom, hogy tévednek)
Az alábbi kérdések merültek fel:
1. Az E28 keresztmerevítőjéhez rögzített vonóhorog elgörbítheti-e a merevítőt?
2. A Wareszt ha a vonóhorognál fogva erőssen megráncsuk, kihúzható-e a kasztni alól az alváz.
Köszi a válaszotokat, nem merjük megpróbálni, nehogy a BMW-nek baja legyen.
2011. szept. 14. 20:21
1/9 anonim válasza:
Bocsi de a BMW nem csak hogy nehezebb is ,hanem sokkal erősebb is(Min 200Le) a kis 1 Literes NDK-s kétüteműhöz képest (a maga 860Kg-jávalkb 45Le-vel), így nem vitás hogy úgy el húznák azt mint egy darab sz@rt a se.ggén a Puli Kutya.
Bocsika ha megsértettem volna a mélyen tisztelt wartburgos sport társat.
2011. szept. 14. 20:35
2/9 anonim válasza:
Milyen "komoly" problémáitok vannak!
2011. szept. 14. 21:40
3/9 anonim válasza:
181 lovas (volt) az 528i, 150 a 320i. De hogy a viharba ne húznák el? Főleg ha meg tudnak tapadni. A tapadás a Wartburgnak még kevésbé erőssége. Szerintem ennyivel nem tudtok kárt tenni egyik autóban sem, megpróbálhatjátok.
2011. szept. 14. 21:44
4/9 anonim válasza:
érdemes próbálkozni, hátha leég a kuplung
2011. szept. 14. 22:00
5/9 anonim válasza:
A kasztni alól az alváz...hogyne... -.-
2011. szept. 14. 22:55
6/9 anonim válasza:
Szegény Wartburg, nem elég hogy könnyű, keskenyek a kerekei, még relatíve erőtlen is...
Szedd össze otthon az összes zsákba csomagolt dolgot, pl. cement, előrekevert habarcs stb. és rakd meg vele a Wartburgot, úgy kicsit növeled az esélyeidet. Persze a BMW így is nyerni fog, de mondhatod hogy megpróbáltad. Persze ha annyira megpakolod hogy összerogyjon szegény, akkor már a verseny kezdete előtt fel kell adnod.
Egyszerűbb lenne belátni hogy tévedtél. Vagy a BMW-k hajtott kerekeiről levenni a gumit, akkor aszfalton kiegyenlített lenne a küzdelem...
2011. szept. 14. 23:25
7/9 anonim válasza:
Szerintem a wartburg elhúzza a bmw-t mert ugye a bmw-nél nem nyomja a motor a hátsó kereket a wartburgon meg nyomja az elsőt a bmw-t fölemeli a wartburg és az elkapar, simán el lehet húzni a bmw-t az csak füstülteti a kerekeit a wartburg meg elhúzza, még egy féltengellyel is nagyon simán mert elhúzza az arót is akkor egy bmw-t hogy ne húzna el
2011. szept. 15. 08:57
8/9 anonim válasza:
egy 27 le-s wartburg nem fog annyit húzni rajta, hogy fölemelkedjen, és nem azon a súlyon fog ez múlni, hogy hátsókerékhajtású vagy nem, egyébként mindkettőbe elöl van a motor
2011. szept. 15. 13:27
9/9 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy a bömiben hátul van a hajtás és elöl a motor, de amikor elkezdi húzni az ndk-s csodát, akkor megül a hátulja és lesz tapadása. Mondjuk akkor is elhúzná, ha nem lennének gumik a felniken...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!