Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Hegeszteni vagy másikat...

Hegeszteni vagy másikat vásásrolni érdemes az alábbi alkatrészekből?

Figyelt kérdés
Skoda Octavia 1.6 2000-es évj. hátsó és középső kipufogó dob kellene. Ezt szeretném a lehető legolcsóbban megúszni. Melyiket ajánlanátok és hol a legolcsóbb?
2011. okt. 24. 06:54
 1/5 anonim ***** válasza:
Unixba nézz körül valami olcsó utángyártott biztos van.
2011. okt. 24. 07:09
 2/5 anonim ***** válasza:

Hegeszteni érdemes, mert az ingyen van, hegeszteTni nem annyira, csak kedvezményesen, haverral. Attól is függ, mennyire rossz a mostani, mekkora munka hegeszteni.

Az utángyártottak 3 év alatt kilyukadnak, nehéz jót kifogni.

2011. okt. 24. 08:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Van az a dróthálós-pasztás módszer is ami hőre bekeményedik mintha hegesztettél volna,persze ez attól függ,hogy a törés vagy lyuk illetve a körülötte lévő anyag milyen?

Egyébként után gyártottban jóval olcsóbbakat látni mostanában mint a bontókban.

Én BÁRDI-párti vagyok. Keress olyan autószerelő ismerőst aki rendszeresen ott vásárol mert igen komoly kedvezményeket ad a cég,volt rá példa,hogy az általam kinézett alkatrészt 60(!!)%-kal olcsóbban hozta ki a szerelőm.

2011. okt. 24. 09:56
 4/5 anonim ***** válasza:
Én magam szerelem az autómat: Bárdi!
2011. okt. 24. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha hegeszted/teted érdemes hagyományos fogyóelektródás hegesztővel hegeszeni mert az lágyabb és jobban bírja a hőt a CO-val ellentétben. Kazánok belsejét is hagyományossal szokták pont emiatt.
2011. okt. 24. 18:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!