Kezdőoldal » Számítástechnika » Hardverek » Lehetséges az hogy különböző...

Formora kérdése:

Lehetséges az hogy különböző helyekről szerzett mobiltelefon alkatrészekből valaki összerak egy újat, egyedit?

Figyelt kérdés
Mert errefelé egy csávóka már egy hete azzal dicsekedik hogy a telefonját (ami tényleg rohadt jó és még nem találkoztam olyannal) ő rakta össze....kezd kiakasztani...lehetséges?
2011. okt. 10. 21:19
 1/6 JulesM111 ***** válasza:
Lehetséges.
2011. okt. 10. 21:30
 2/6 anonim ***** válasza:

Minden lehetséges.

megfelelő hozzáértés és alkatrész függvényében menne a dolog neked is.

2011. okt. 10. 21:32
 3/6 anonim ***** válasza:

Persze, ha érti a dolgok működését és tud egy kicsit forrasztgatni, nincs akadálya.

A mobil is hasonlóan van felépítve, mint pl. egy pc, csak nincs annyira szabványosítva. Van egy képernyőkimenet, egy bill. bemenet, egy táp/akku, váz, stb.

Ha kompatibilis alkatrészeket összeválogat (megfelelő áramellátás, képernyő stb.) és ezeket összeállítja, csinálhat sajátot.

2011. okt. 10. 21:35
 4/6 anonim ***** válasza:

Mit értesz egyedi alatt?

Vannak utángyártott részek, esetleg egyedi festéssel, vagy dizájnnal, azt lehet hogy őmaga összerakta otthon (anno néztem én telómhoz is lehet venni bármit darabban, akár képernyő, akár telefonházról van szó, ami alatt nem elő és hátlapot értek)

2011. okt. 10. 22:01
 5/6 Panda Péter ***** válasza:

azért azt ne higyje senki, hogy az ipse a sufniban csaját PCB-t gyárt. meg a másik a szoftver... az se úgy megy, hogy akkor összerak valamit és rárak valami OS-t a semmiből.

szerintem az illető csak szerzett egy viszonylag ritka/ismeretlen okostelefont és ráberhelt egy egyedi felhasználói felületet.

2011. okt. 10. 23:54
 6/6 A kérdező kommentje:
Hálám üldöz titeket!Köszi a válaszokat!
2011. okt. 11. 19:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!