Májusban eladtam az autómat, vettem egy másikat. Most kiküldték az eladott autóra a második félévi adót. Hogy van ez?
Figyelt kérdés
2011. szept. 2. 09:27
1/4 anonim válasza:
Ha jól tudom, az fizeti egész évre a teljesítmény adót, akinek a nevén van a kocsi január elsején.
Ha az új autódat magánszemélytől vetted, akkor arra a második félévet az előző tulaj fizeti, de ha olyan autót vettél, ami ki volt vonva a forgalomból, akkor azt is megnyerted.
2/4 anonim válasza:
Ha januárban befizetted az első félévet, és májusban eladtad a kocsit, akkor a második félévet mindenképp az új tulajnak kellene fizetni. Bejelentetted az autó eladását 5 munkanapon belül? Biztos, hogy aki megvette átiratta ? Ezeknek azért utána néznék.
4/4 anonim válasza:
Nem azért küldik félévente mert arra az időszakra szólna. ;)
Az éves adó, csak részlet fizetés, azaz két részletben megfizetendő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!