Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Szerintetek megéri ez a schwalbe?

Szerintetek megéri ez a schwalbe?

Figyelt kérdés

[link]

Megéri szerintetek mert ha igen akkor holnap hívom a srácot hogy megbeszéljük a részleteket.

2011. febr. 27. 19:27
 1/7 anonim ***** válasza:
30 ezerért még szar állapotban is megérné!
2011. febr. 27. 19:37
 2/7 k.krisz03 ***** válasza:
Egy próbát megér, mert kép alapján jól néz ki. Azért próbáld ki a vásárlás előtt, nehogy munkát vegyél pénzért. :-) De az is lehet, hogy csak egy tükör kell rá, és már szabályosan közlekedhetsz is vele. Sok sikert!
2011. febr. 27. 20:31
 3/7 anonim ***** válasza:
ha az évjárat valós akkor nem 51-es blokk volt benne alapból, azt csak 85-től raktak bele úgy tudom, amúgy képről nem tűnik rossznak, de legalább megvárhatták volna míg megszárad mosás után, most veszem észre, nincs rajta sztender és az fontos
2011. febr. 27. 21:27
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagysietve nemrég fújhatták le kékre, mert még az első lengőkarok is kékek, pedig ha érdekelte volna a gép akkor fekete lenne vagy le se fújta volna azokat
2011. febr. 27. 21:29
 5/7 k.krisz03 ***** válasza:
Nem siették el, mert akkor a "Schwalbe" feliratot nem szedték volna le. 51-es blokkos, na és? Nincs odaírva, hogy gyári, eredeti. :-)
2011. febr. 27. 21:36
 6/7 anonim ***** válasza:
Én nem ülnék fel egy ilyen motorra. Sztem totál életveszély. Látszik tényleg h iszonyat igénytelen.
2011. febr. 27. 22:34
 7/7 A kérdező kommentje:
én ugyis átfujatnám nagyarsncsárga metálra.
2011. febr. 28. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!