Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a volvo ról?

Mi a véleményetek a volvo ról?

Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 19:12
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
baromi jó kocsi, megéri az árát fentebb már leírtak róla minden pozitívat, úgyhogy nem írom le még egyszer de mind igaz
2011. febr. 11. 20:05
 12/29 anonim ***** válasza:
Volvora esküszöm
2011. febr. 11. 20:14
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Első autónak lehet nagyon meg fogod bánni, nagyon nagy dögök, a kombi meg pláne, ha régit veszel valszeg cserélni kell olajat olajszűrőt, vezérműszíjat, feszítőgörgőket, vízpumpát azért hogy a motorra jó ideig ne legyen gondod, de attól függetlenül lehet még, de az alkatrészek drágák hozzá, lehet gumikat is ha nagyon kopottak és azok se olcsók
2011. febr. 11. 20:59
 14/29 T5- ***** válasza:
100%

Kiváló SVÉD acél!

Robosztus, masszív, biztonságos autó.

Szerintem sem nagypapás a "850 T5" meg végképp nem :-)

2011. febr. 11. 21:23
 15/29 anonim ***** válasza:
100%

jó autó, családban van egy V50

semmi baja de belenytunk 70ezret, 110-el vettem

csak első felfüggesztést kellett cserélni mert a szar magyar utak...

egyszer belénkjött egy opel, volvonak baja sincs, opelnek a lámpája, az első lökhárító--- fe kellett kötni

a hdi-vel szereltek jók, az újak nemtudom milyend dízelek

2011. febr. 11. 22:05
 16/29 anonim ***** válasza:
100%
a volvo nagyon jó autó, szép is főleg az S60 és a V60, tele van biztonsági extrákkal, szerintem megéri
2011. febr. 11. 22:46
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy V70-em. Azért vettem mert azt szeretem, úgyhogy túl sok negatívumot nem tudnék mondani.

Persze ez még abból az időből származik, amikor sem a Fordhoz, sem a Kínai Népköztársasághoz nem volt köze a cégnek. Mostani új Volvók nem is igazán tetszenek, kevés maradt meg a régi szellemiségből.

Ezt úgy kell érteni, hogy például egy V60 már nem igazán mondható praktikusnak, érthetetlen módon fiatalosnak szánták, agyondizájnolt, és nincs hozzá semmiféle öthengeres benzinmotor. Egy szóval, már nem a régi.

Lehet hogy valakinek pont ez tetszik, én biztos nem ebbe az irányba vittem volna a céget...

2011. febr. 12. 01:13
 18/29 A kérdező kommentje:

a régebbi típus külsőre jobban tetszene, nem tudtam miért lett mindegyik új egy kicsit furább ..

2009es-t szeretnék, vagy esetleg 2008ast. régebbit nem.

benzinesre gondoltam, de egyet sem találtam :/ miért van ez?

ja, és köszönöm mindenkinek. látom nem csak én vagyok volvo fun :)

2011. febr. 12. 07:16
 19/29 anonim ***** válasza:
100%

nekem is a régebbiek jobban tetszenek, és nemigazán tetszik az új design, és mindenhol azt halltom a legbiztonságosabb autó.

nemtudom ki irta hogy "volvót ne, inkább németet", hát nevettem egy jót :)

2011. febr. 12. 09:52
 20/29 anonim ***** válasza:
100%
A mai kombi Volvok nem olyanok mint régen, sokkal kevésbé praktikusak, tehát ha azért vennél ilyet mert úgy gondolod nagy benne a hely és jól pakolható akkor ki kell ábrándítsalak: ez ma már nem igaz. A Ford-korszak egyik nagy visszalépése az volt hogy a formatervvel a praktikum rovására tettek, semmivel nem nagyobbak mint a kategóriatársak, sőt talán kissebbek is. Amúgy nem rossz autók a Volvok, egy Heico V60-ra én is bármikor beneveznék :)
2011. febr. 12. 14:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!