Mi a véleményetek a volvo ról?
Kiváló SVÉD acél!
Robosztus, masszív, biztonságos autó.
Szerintem sem nagypapás a "850 T5" meg végképp nem :-)
jó autó, családban van egy V50
semmi baja de belenytunk 70ezret, 110-el vettem
csak első felfüggesztést kellett cserélni mert a szar magyar utak...
egyszer belénkjött egy opel, volvonak baja sincs, opelnek a lámpája, az első lökhárító--- fe kellett kötni
a hdi-vel szereltek jók, az újak nemtudom milyend dízelek
Nekem van egy V70-em. Azért vettem mert azt szeretem, úgyhogy túl sok negatívumot nem tudnék mondani.
Persze ez még abból az időből származik, amikor sem a Fordhoz, sem a Kínai Népköztársasághoz nem volt köze a cégnek. Mostani új Volvók nem is igazán tetszenek, kevés maradt meg a régi szellemiségből.
Ezt úgy kell érteni, hogy például egy V60 már nem igazán mondható praktikusnak, érthetetlen módon fiatalosnak szánták, agyondizájnolt, és nincs hozzá semmiféle öthengeres benzinmotor. Egy szóval, már nem a régi.
Lehet hogy valakinek pont ez tetszik, én biztos nem ebbe az irányba vittem volna a céget...
a régebbi típus külsőre jobban tetszene, nem tudtam miért lett mindegyik új egy kicsit furább ..
2009es-t szeretnék, vagy esetleg 2008ast. régebbit nem.
benzinesre gondoltam, de egyet sem találtam :/ miért van ez?
ja, és köszönöm mindenkinek. látom nem csak én vagyok volvo fun :)
nekem is a régebbiek jobban tetszenek, és nemigazán tetszik az új design, és mindenhol azt halltom a legbiztonságosabb autó.
nemtudom ki irta hogy "volvót ne, inkább németet", hát nevettem egy jót :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!