Mi a véleményetek a volvo ról?
Figyelt kérdés
2011. febr. 11. 19:12
1/29 anonim válasza:
jó kocsi de az árát is megkérik
3/29 anonim válasza:
Hát szerintem Volvo ne, csak Japán vagy Német ;) .
4/29 A kérdező kommentje:
és a fenntartása is több,mint más autóké, vagy ez nagyjából ugyanaz? első autómat készülök megvenni, de egyenlőre semmi fogalmam az autókról :/
2011. febr. 11. 19:43
5/29 anonim válasza:
A kedvenceim. Nem túl feltűnő, nekem mégis ő tűnik ki a tömegből. Gyönyörű forma, élenjáró biztonság és kényelem, megbízhatóság. Sajnos van ára de megéri
6/29 anonim válasza:
A legjobb autó. Biztonságos, szép, jól fekszi az utat, kényelmes. Viszont drága hozzá az alkatrész.
Még így is bánom, hogy eladtam...
7/29 A kérdező kommentje:
azt sem tudom milyen gyártmány :/ nekem nem nagypapás..
mindenképp nagyobb autót szeretnék, kombit .. ez az amit biztosan tudok :)
2011. febr. 11. 19:45
8/29 A kérdező kommentje:
milyen volvod volt?
2011. febr. 11. 19:46
9/29 anonim válasza:
a volvó mérnökei fejlesztették ki a biztonsági övet amit INGYEN a többieknek is odaengedtek.Ennyit mondanék csak.Egy cég amit a profitnál a biztonság jobban érdekel.Lehet ,hogy 'nagypapás" ,de szerintem akkor is elegáns és kényelmes.az xc90et kivéve biztonságos is (a gyalogosokra nézve:)
10/29 A kérdező kommentje:
volvo v50 és v60 tetszik. mennyi lehet egy ilyen kocsinak a fenntartása?
2011. febr. 11. 19:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!