Renault clio első autonak? Vélemények? Tapasztalatok?
kb ilyen adatokkal..
99-es évjáratú, 1.4 es motorral, min 70LE max. 80 000 km-el...
de tudtommal egy vw-be sokkal több alkatrész van a piacon olcson.. hogyha kinja lenne..
hmmm..igen a civiket már többen ajálották..
mondjuk kifogok egy jo civik-ek.. nincs is vele baj jopár évig.. de egyszer mégis meghibásodik mittomén a motor.. legalábbis vmi nagyobb baja lesz..
szervizelése drágább, nem?
2.:D
elvitték:((( vagy lejárt a hirdetési idő:S
én egy 2-es vw golf többé kevésbé boldog tulaja vagyok. A VW-k Mo-n irreálisan túl vannak árazva, és annyira nem jók, ezt tapasztalatból mondom. Inkább csak nagyobb körülöttük a a "hype". Én mai tudásommal már nem vennék VW-t...
A régi autóhoz sem olyan nagyon olcsók az alkatrészek, mint ahogy sokan mondják. Ha bontottat veszel az vagy jó, vagy nem, és nem mindenből tudsz mindig bontottat szerezni (mert esetleg nem lehet). Újból vagy a gyári német, ami vetekszik egy bármilyen más új autó alkatrészének árával, mert egyre kevesebb van, vagy a gagyi utángyártott kínai, ami minőségben kb. a standard kínait tudja hozni. Kedvenc példám: tanksapka kemény 300ft volt, és kb 3 nyitás-zárást bírt, utána kezembe maradt az egész :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!