Keeway TX 50? Első ránézésre nem rossz, teszteket is olvasva nem egy kínai sz@r. Tapasztalatok?
Kiváncsi voltál milyen a motor, hát egy nagy rakás szar, egy fos.
Volt ilyen motorom, amikor kezdtek bejönni az országba és mindig rossz volt, a motorja beállt 1500km után.
Arról nem is beszélve, hogy szervizelni gyalázat, mert minden kínai gyártmány és még csak egy égö sem jó bele ami minden másba.
Elégedett vagy?
nem, nem vagyok elégedett mert 1. a keeway magyar márka szal nem jöhetett be. az hogy kínában gyártották le és úgy hozták vissza készen a mocikat nem behozatal.
2. Mo-n van a főelosztó központ és szinte minden alkatrész kapható olcsón és hamar.
Látom eltántoríthatatlan vagy,de megpróbálom....
Először honnan veszed,hogy a keeway magyar márka? Ez maximum a motowell-re lehetne mondani,de arra is erős kifejezés(Kínában gyártják magyar megrendelésre-de az is egy fostalicska).
Koreában vagy Kínában gyártják de sajnos nagyon gyenge minőségben.Általában azt mondják,hogy valamilyen nagy gyártó licence,de ezt felejtsd el csak gyenge koppintás!
Miután elkezded használni hamar előjönnek a kisebb-nagyobb hibák./hidegen nem indul,magától eltörő műanyagok,gyorsan elöregedő csövek,kirepedező gumi alkatrészek stb stb.A koreai márkák közt a legmegbízhatóbb a KYMCO,igaz aránytalanul drágák az alkatrészek hozzá.Ha szépet és gyorsat akarsz olasz típusok jöhetnek szóba ha megbízhatót csakis japánt.....
A régi Honda Diók ,Yamaha Jog-ok még mindíg működni fognak mikor ezeknek a "szemeteknek" a nevükre sem fogunk emlékezni........
Csocsesz!
Én ma rendeltem egy TX50 SM-t szerintem korrekt... olvad el ezt és láss csodát,nekem adott hitet, hogy vegyek egy ilyen masinát... Remélem nem fogok csalódni. Szép napot!
Cs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!