Renault clio első autonak? Vélemények? Tapasztalatok?
kb ilyen adatokkal..
99-es évjáratú, 1.4 es motorral, min 70LE max. 80 000 km-el...
1 milliot tudok rászánni.
hát suzukit semmiképp nem szeretnék..:S
Seat Ibiza,VW golf, Opel Corsa C, és a Renault Clio amik engem igazán érdekelnének..
Árban a Clio lenne a legjobb..
Nem tudom miért szólja le mindenki a Suzukit, pedig sokkal jobb autó mint a hasonló kategóriás német, francia, olasz autók, olcsóbbak is, karosszéria is kiváló, motorjuk is fejlettebb, tele vannak extrákkal (GLX, GS) csak éppen S jel van rajta, ennyire utálják az emberek az S betűt?
Én a Lianámat jóval millió alatt vettem tavaly, 2003-as kocsi, 50e km volt benne, 106LE, kis fogyasztás és sok olyan extra van benne ami sok mai új kocsiban is csak rendelésre adnak, ez 2003-ban a Lainánál alapfelszereltség volt.
Semmi pénzért nem adnám oda vagy nem adnám el, pedig én is vétel előtt nézegettem VW-t meg Seatot meg sok mást, de azok drágábbak voltak, többet futottak, és full fapadost tudtam vola venni ennyiért amennyiért egy full extrás lianán vettem.
egy szar
soha nem vennék renaultot
ott a honda, toyota, mitsubishi (ha AUTÓT akarsz és nem a szarban lévő szerelődnek segíteni anyagiakban)
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Utolsó: És majd te fizeted a fentartásokat? Esetleg meg is veszed nekem az autot?
mint irtam 1 milla van rá és ebben benne van az átiratás, esetleges javitások stb.
és fent is kellene tartani az autot.
Jav: Utolsó előtti*
igen én is..legalább szűkült a kör:)
Szétnéztem "honda, toyota, mitsubishi"-kategoriában is..
hát nekem megfelelő nemigazán volt..
jah és még azt nem irtam, hogy lány vagyok..méghozzá elég alacsony(160cm).. azok az autok óriásiak:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!