89-es..régi autó... sok benne a kilóméter (igaz korához képest nem)
Én inkább ennyi pénzért vennék egy max 10 éves szuzukit vagy valami kisautót.
De te tudod az igényeidet.
2011. jan. 31. 11:43
2/12 anonim válasza:
Heló!
Hát, ahogy elnézem 22 éves, szóval egy jó alapos átnézés az mindenképpen ráfér, ha megveszed. Egyébként a vw-ek megbízhatóak, jók. 1600 köbcentis motorral fog inni, főleg városban.
Ennyi pénzért szerintem megéri, de tényleg nézesd át valakivel nagyon alaposan, ha megveszed.
2011. jan. 31. 11:44
3/12 anonim válasza:
sokat eszik
2011. jan. 31. 11:47
4/12 anonim válasza:
a kilométerjét szorozd meg legalább 3-4 el és akkor talán megkapod menyit futott, kb mégegyszer ennyit rá kell majd költeni ha használni is akarod 1-2 évig.
2011. jan. 31. 11:51
5/12 anonim válasza:
Jól kipucolták, talán még le is fényezték, belül kis szilikonspray, új pedálgumik és el is lehet hitetni hogy keveset volt használva de viszont rendkívül olcsó, gyorsan meg akarnak tőle szabadulni.
2011. jan. 31. 11:54
6/12 anonim válasza:
Nem is olyan olcsó ez, de azon a sportkipufogón, meg a teszkó pedálszetten elgondolkodnék... Messziről nem látszik töröttnek, de közelebbről is meg kellene nézni, valamint a kilómétert is kevésnek találom benne., 22 éves passat létére...
2011. jan. 31. 11:58
7/12 anonim válasza:
136 ezer kilométer? Hagyjuk már!
2011. jan. 31. 12:19
8/12 anonim válasza:
Nekünk volt ilyen passatunk,igaz az 1990-es gyártású 1,8 GT volt. ÁLLANDÓAN valami baja volt! Volt olyan, hogy a hátsó lengéscsillapító betört a csomagtartóba magától (kiszakadt a helyéről), meg generátor behalt, kéziféket sose tudták megcsinálni, lamda szonda többször meghalt, benzinszivattyú meghalt, ülések szétestek, stb. Pedig kívűlről nagyon szép volt, nem volt törve. Na de a kora utolérte :S Fellélegeztünk, mikor eladtuk.
2011. jan. 31. 13:13
9/12 A kérdező kommentje:
A km az 100% hogy nem valós...
A fogyasztás az ami engem érdekelne, légyszi arról irjatok nekem adatokat mert nem ismerem ezt az 1.6-os benzinmotort!
Igazából nekem napi munkábajárásra, meg utánfutóhúzásra kellene!
Suzukit azért nem akarok mert van a családban kisautó városi bevásárlásra, mászkálásra!
Heti 1000-1200 km-t teszek meg és kell egy tágas kényelmes olcsó kocsi!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!