Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó vagy Simson?

Robogó vagy Simson?

Figyelt kérdés
Melyikkel kezdjem a motorozást?
2011. jan. 29. 19:17
1 2 3
 21/23 anonim válasza:
Robogó mert az jobb mint egy szaros simó. Többet tud erősebb fiatalos a simó eszik 4-et (tapasztalatból mondom) a robogó 2-3 városba vidéken 1,5-2. Meg persze vannak robogóból is váltosok szóval.
2014. márc. 23. 17:44
 22/23 anonim ***** válasza:

a simó eszik 4-et (tapasztalatból mondom) a robogó 2-3 városba vidéken 1,5-2

Azt hogy kalkuláltad ki? Én a 60as tuning simsonomnak nem tudom 3 liternél többet legyűrni a torkán akkor sem ha halálra pörgetem. Amelyik simson 4et eszik az vagy nagyon erős tuningos, vagy nagyon szarul van beállítva. Én kint városon kívül 1,8at mentem vele 55ös tempóval, ami valós mivel digis óra van fent.

Megjegyezném amelyik robogó 90et megy óra szerint, az valóságban csak 70-75 ;) Nekem valós 89 a vége a simsonnak amit bármikor megfut. évi 8-10E km-t megyek vele, apró karbantartásokkal. Robogóval elmész 15E-t és lehet generálozni, mert pörög mint a veszedelem és szétkopik.

2014. márc. 23. 18:10
 23/23 anonim ***** válasza:

Tudom,hogy régi a kérdés.... Egyértelmű, hogy SIMSON! Megtanulsz rajta váltani, kuplungozni, stb. Az én szimóm, ha nagyon rendbe van tartva, akkor nagyon megbízható kis gép. Kivisz a világból és vissza is hoz. A futóműve is 1000x jobb mint egy robogóé. A szimó rendesen rugózik, robogón meg kitöröd a nyakad. + a Simson hangja is jobb. ( legalább hallod, hogy motoron ülsz, s nem egy kávédarálón). Meg a Szimónak megvan a kis ,,motoros formája"... A Simson véga kb 80-85( legalábbis az enyémnél), barátom 50-es mákdarálója pedig 70-75-tel nyekereg. Nagyon jó motor, ha TÖRŐDSZ vele. Nem hiszem, hogy megbánnád.

Üdv.

Tofi

2016. szept. 29. 16:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!