Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Robogó vagy Simson?

Robogó vagy Simson?

Figyelt kérdés
Melyikkel kezdjem a motorozást?
2011. jan. 29. 19:17
1 2 3
 11/23 anonim válasza:
27%

Attól függ hol laksz.

Ha falun, akkor elmegy a simson, de ha városban, én nem égetném magam egy 20 éves csodával.

Nem vagyok ellene abszolút, de már lejárt annak az ideje.

Ha váltani megakarsz tanulni arra jó, de PONT.

2011. febr. 1. 22:59
 12/23 anonim ***** válasza:

Az előzőnek igaza van, faluba bőven megfelel a Simson jobb is mint egy robogó, bár nekem nem volt simson-om, én 250-es Mz-n tanultam meg motorozni, és még szerelési tapasztalatot is szerezhetsz vele, nem muszáj a szerelőhöz vinni, elég egyszerű szerkezetek ahhoz hogy kis idővel te is meg tudd csinálni.

Ha meg már belejöttél a motorzásba Simon vázba tegyél Mz ts 125 blokkot és azzal még a gyorsaságit is lehagyod.

2011. febr. 2. 14:45
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Simson tized annyiba kerül mint egy normális robogó és az alkatrész is filléres dolog hozzá, és jó eséllye tovább is bírja mint egy akármilyen robogó
2011. febr. 2. 14:48
 14/23 anonim ***** válasza:
100%

Miért lenne már egy simson égés?A babetta az egy kicsit az de az is motor.ÉS amíg lealázza az 50es 4T rbogót addig el lehet hallgatni.

Én széria 50es szimszonnal szarrá vertem egy rogogóst.(malaguti F15)

Az meg hogy simson nem bírj a afordulatot az hülyeség mert:

1 a somson 2T a 2T-t pörgetni kell.

2 ha nem összegányolva ablokk és az alkatrészek sem made in noname akkor bírja.

Nekem 60ccm-es gyári feújított főtengely.A 11Ezrez fordulatot simán bírja.

2011. febr. 18. 18:37
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 18:37

A Babetta nem motor az egy mondhatni külön kategória, és nem égés fogalmazzunk úgy, ha nem elég jó állapotú, akkor az rohadt ciki, de ha szép felújított, lefestett, akkor gyönyörű veterán mopednek hívnám...

2011. febr. 19. 21:51
 16/23 anonim válasza:
81%
KÉnyelmeseknek, olyanoknak akik nem tudnak váltós motoron motorozni, annak kell a "kávédaráló"! Értelmes ember váltós motort vesz. A robogó az nem motor, hanem eszköz. 1 előnye hogy lehet bele pakolni. Nincs olyan fullos robogó ami lehagy 1 fullos SImsont..:) okoskodjatok, de 110 et megy a simsonom, lassan 4000 km és még ugyanolyan pöpec:)Az ára feleannyiba sincs mint egy tuningolt Aerox..:)Ráadásul lehagyom az Aeroxot is, lehet gyorsulásban nem:)
2011. jún. 6. 15:29
 17/23 anonim ***** válasza:
35%

15:29!

Már megint az arcoskodó simsonosok...

Ember!

Malaguti Centro-m van hárman ültünk rajta (ketten az ülésen én meg a taposón guggoltam) 7-szer estünk vele 4-szer pocsolyában 3-szor kövesúton és nem először hajtottuk így. Vígan vitte a 60-at, burkolaton egy repedés nincs, 17 éves szerkezet, minden gyári benne.

megnézném a te simsonod hogy vinne el három embert.

Ja és aprilia tuareg-el tanultam motorozni szóval tudok váltani.

Amúgy meg ha megnézed az utcákon hány yog,sepia,dio meg tact megy amik a 80's évek közepe felé készültek,

láthatod hogy még mennek, és ennyi idő után sem kell szerelgetni.

Mondjátok hogy a simson mennyi időt kibírt...

De hogy?

Állandóan bütykölve többet költöttél rá mint amennyit az egész ér.

ÚGY HOGY EGY JÓ ROBOGÓ SIMÁN KIBÍR ANNYIT MINT EGY SIMSON!!!

Egyébként nemértem mi ez a nagyképű megkülömböztetés mind kettő moped te nyomoronc -_-"

Kérdésedre válaszolva:

Ha robogót akarsz a kínait messze kerüld

(qianjiang,keeway)csak japán vagy olasz.

Ha Simson-t akarsz a "felújított" "tuningolt" félét messze kerüld!

Simsonból csak full gyári jóállapotút szabad venni mert az tényleg jó!

2011. júl. 27. 03:08
 18/23 A kérdező kommentje:
köszönöm még most is a választ, mondjuk a jogsit már megcsináltam és vettem egy használt bár teljesen új állapotú Aprilia SR50t 280000-ért.
2011. júl. 27. 09:26
 19/23 anonim válasza:
57%
280000ezret kiadtál érte?! te egy barom arc vagy, oltári nagy barom!
2011. aug. 7. 23:40
 20/23 A kérdező kommentje:
te meg egy fas.szopó senkiházi, semmi közöd hozzá úgyhogy takarodjál simsonozni. ritkán vagyok ilyen, de aki így kezd már valamit és k.rvára nem ért hozzá az kiba... irritál!
2011. aug. 7. 23:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!