50ccm chopper vagy Simson S51?
2011. szept. 14. 14:44
1/7 anonim válasza:
Sokan lenézik,de én tuti Simsont vennék! Ez a chopper 50 ccm 4 ütem??? Az marha gyenge lehet,viszont alig fogyaszt!
3/7 anonim válasza:
Szimó! Amit linkeltél egy hulladék.
4/7 anonim válasza:
Kitartok énis a Simson mellett.
5/7 anonim válasza:
4T 50es nagyon gyenge. De 60at megy ez is, és alig eszik.
A másik meg, hogy hülyén néz ki egy chopper 50es blokkal..
Viszont egy jó S51B is nagyon jó.
Nekem 85 volt az utazó, bár evett is 3,5 litert.
7/7 anonim válasza:
Egyértelműen az 50-es kischopper. Nekem évekig volt és lesz is ilyenem. Nagyon megbízható kis gép, 1.5l a fogyasztása. Én 85kg vagyok és lazán felmsztam vele a Kékes-re is, szóval az 50ccm-hez képest van ereje. Itt a gyakori kérdéseken nem fogsz túl sűrűn kapni értelmes hozzászólást, lást az előttem lévőket. Szerintem azt se tudják hogy milyen motorról van szó. Ne fórumokra írj, hanem rendes motoros csoportokhoz, akik legalább tudják hogy miről van szó. Honda licence blokk van benne! Én már 17.000km-t tettem bele gond nélkül, egyik barátom viszont már több mint 60.000-et! Ha kapsz még, akkor ilyet vegyél :) Kínai alkatrészekkel pedig bármikor bírod szervizelni, olcsón.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!