Lett komolyabb baja a kuplungnak, ha egyszer "leégettem"?
Sajnos egy meredek csúszós emelkedőn nem egészen úgy sikerült az elindulás, ahogy kellett volna, fogáspontnál tartott kuplungnál elforgott 1-esben a motor kb. 5000-ig, miközben a kerekek kipörögtek, aztán elég erős kuplungszag lett (füst nem volt). A kocsi, amit életemben először vezettem, egy haveromé, aki helyett be kellett vezetnem, mivel ő már ledöntött 1-2 sört... szóval a lényeg, hogy a srác szerint tönkretettem a kocsiját, és holnap szerelőhöz akarja vinni, a költségeket meg persze rám verni. Én azért kétlem, hogy komoly baja esett volna, mivel utána gond nélkül ment. Vagy szerintetek tényleg sikerült ennyivel elrontanom a kuplungot?
PS: tudom, béna vagyok, stb., de még sose vezettem benzines kocsit, és eléggé új a jogsim... valamikor túl kellett esnem ezen is:S
Jól tetted, hogy utánakérdeztél/utánanéztél. Ha odaadom valakinek a kocsim (mert pl. ittam) és a másik elrontja, az az én hibám. Haza is mehetnék gyalog vagy busszal vagy taxival. De ökör vagyok, ezért odaadom olyannak, akiről nem tudom biztosan, hogy hogy vezet. Persze, hogy az én hibám.
Lehet, hogy hanyagolhatod is a "havert"-t.
Képzeld én is megjártam. Igazából nem csináltam hülyeséget, senki sem hibás kb az egèsz miatt.
Itt is ugyan úgy égett szag. Tulaj ugyan úgy kiakadt h leégett valami, vége.
Remélem tényleg nem lesz semmi. A biztonság kedvéért azért látni fogja szerelő.
Viszont ha rádparancsolt, hogy vezess mert ő ivott, azután már akkora s_ggség cirkuszolni...
Remélem azóta megválogatod az embereid.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!