Autószállító kutyával vontathatok okmánynélküli autót?
Figyelt kérdés
Üdv!Azzal a problémával fordulok hozzátok, hogy akmánynélküli autót szeretnék vásárolni, és szállításával kapcsolatba. Lehet-e vontatni a "kutyával" tréler nem jó mert drága és nem egyszeri alkalom lenne ,hogy kölcsönzövel tudjam megoldani.2011. jan. 20. 14:56
1/8 anonim válasza:
Nem lehet olyan szánhúzó kutyákkal akartad?
2/8 A kérdező kommentje:
Tetszik a frappáns válaszod, de létezik ilyen, nem kell rá rendszám,ezért olcsóbb a fenntartása mint egy trélernek...
2011. jan. 20. 15:10
3/8 anonim válasza:
Látam ilyet a discoverin mentek így kutyával az északisarkon vagy romániában ökörel huzták a kocsit mindenesetre ithon a rendőrök nem engedik megbüntetnek érte
4/8 anonim válasza:
Üdv! Igen lehet, nyugodtan vontathatsz vele müszaki és rendszám nélküli autókat.
5/8 anonim válasza:
Nem tudom pontosan, de nem valószínü, mert magára a kutyára nem kell semmi okmány, ezért az autónak kell jó müszaki állapotban lenni, amit papíron kell igazolnod, kvázi forgalmi kell.
Mi is vettünk papír nélküli autót és tréler kellett.
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat.. :S
2011. jan. 20. 15:47
7/8 anonim válasza:
Szerintem a kérdező erre gondol:
Véleményem szerint minden további nélkül viheted vele a kocsit ha megjelölöd, bár egy telefont lehet megérni az illetékes szervekhez, pontos információért.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!