Ilyen mercit akarunk (kép), fehérben. Túl nagy lenne egy alacsony, vékonyka lánynak vezetni? Mennyibe kerülne? Lehet akár külföldről is és használt. Az ilyen mind automata, igaz?
Az is igaz, hogy jó vezetö nincs, csak rutinos.
Szerintem az E Klasse többet ad, nagyobb, igaz problémák is vannak vele szépszámmal. Nekem 5 ajtósaban van, Taxiként, két soföröm van akik szinte 24 órában hajtják, de aránylag bírja. Nem beszélhetünbk minöségröl, mert 150ezer van benne és már adagoló, illetve klíma csere is volt. Az automata nagyon jó, kényelmes és szerintem ilyen presztizsü autót nem érdemes manuálissal venni. Automatával az utazás komfortja is sokkal nagyobb.
Az meg a másik, hogy sokan azt gondolják, egy erös autóval csak gyorsan lehet menni.
Van egy rs4 b5-ös audim, ami nem mai darad, de egy kissebb átalakítás után 550 lóeröt tud. Lehet vele normálisan menni, csak meg kell szokni. Amikor az opel után beültem szokatlan volt, hogy ez ugyan annyi idö alatt nem 100-ra, hanem 180-ra ugrik meg.
Köszi szépen. :) Én is épp ezt akartam megfogalmazni egyik hozzászólásomban (nem sikerült ilyen jól, mint te :D), hogy megszokás kérdése, nekem ne mondja senki, hogy nem lehet bármilyen autót vezetni, ha időt szán rá az ember, hogy hozzászokjon. Nem kell 2OOzal hajtani, nem erről szól.
Kolozsváron lakom, itt jók az utak ezért nem hinném, hogy terepjáró kellene.
ma 13:21 vagyok
De az bizony E osztály, azon belül is egy Coupe.
Ne nézz sokat utána, elég csak a kép címét megnézned.
Te pedi kedves kérdezö, azárt azt gondold át mégis milyen eröset veszel, mert ott kihasználni sem tudod.
Én németországna élek és itt legalább az autópályák némelyikén nincsen korlátozás.
Csak EU-n belül Németország az egyetlen.
Egyesült Államokban sincs a sivatagi utakon sebességkorlátozás néhol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!