Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ilyen mercit akarunk (kép),...

Ilyen mercit akarunk (kép), fehérben. Túl nagy lenne egy alacsony, vékonyka lánynak vezetni? Mennyibe kerülne? Lehet akár külföldről is és használt. Az ilyen mind automata, igaz?

Figyelt kérdés

[link]

Még egy kérdés: A már belinkelt vagy ez szebb?

[link]

2011. jan. 15. 22:37
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
50%

Hát az biztos hogy ezt te nem tudod megfogni, itt majd a kocsi vezet téged.

Gondolj majd bele még te a 15-20 milliós kocsidba sminkelsz, hányan éheznek, és nem Afrikába, hanem MAGYARORSZÁGON!

Kis 20-21 éves kiscsajnak nem hiszem hogy ilyen kocsi kéne.

Vegyél smartot, az méretarányos...

2011. jan. 16. 08:59
 22/43 A kérdező kommentje:

Én úgy érzem ahhoz képest, hogy 1 éves a jogsim eléggé jól vezetek. Biztos a szerencsén is sok múlik meg rengeteg tapasztalat kell ahhoz, hogy úgymond tökéletesen menjen a vezetés, de szerintem sikerül hozzászokni ehhez az autóhoz is, csak gyakorlás kérdése. Klausztrofóbiás vagyok, a Smart kizárva, nekem még a 2O7es Peugeot is majdnem kicsi volt.

MSN címem nincs, csak Y! Messenger. :)

Köszönöm az eddigi válaszokat, ha valaki tudna arra a kérdésemre, hogy mik az előnyei a manuális sebváltónak, nagyon örülnék.

Elhihetitek, hogy volt az én családom is eléggé nagy sz.rban, nem részletezném, de a lényeg, hogy megérdemeljük ezt a kocsit és tudom, hogy sokan éheznek meg ilyesmi, de ezen sajnos nem tudok segíteni.

2011. jan. 16. 09:20
 23/43 anonim ***** válasza:
50%

Bárki tudna segíteni, csak NEM AKAR senki!

Automata váltó számomra elvenné a vezetés élményét...

2011. jan. 16. 09:38
 24/43 A kérdező kommentje:

És miért NEM AKAR?? Én is úgy szeretem a manuálist, de pl. a nővérem mindenképp automata párti, szóval nem tudom.....

:)

2011. jan. 16. 10:07
 25/43 anonim ***** válasza:
attól függ... énis szeretek válogatni, meg ugyebár az automata váltó kényesebb...
2011. jan. 16. 11:04
 26/43 A kérdező kommentje:
És ennél az autónál??
2011. jan. 16. 11:15
 27/43 anonim ***** válasza:
szerintem fogalmam sincs :D sosem vezettem még autómatát, és 2500 köbcentis autónál nagyobbat nem vezettem se benzinesben, sem dieselben..:P de attól szebb élmény nem volt, mikor az 525i-t tiltásig huzattam és egy pillanat után tettem a köv. fokozatot:)
2011. jan. 16. 11:36
 28/43 A kérdező kommentje:
Jaj én is szeretek kapcsolgatni :D
2011. jan. 16. 12:03
 29/43 anonim ***** válasza:
akkor meg egyértelmű, mit kell választanod :) bár a sportosabb autókban keményebb a kuplung szerintem, ha jól emlékszem
2011. jan. 16. 12:36
 30/43 A kérdező kommentje:
Köszi, hogy te segíteni próbálsz. :)
2011. jan. 16. 13:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!