Ilyen mercit akarunk (kép), fehérben. Túl nagy lenne egy alacsony, vékonyka lánynak vezetni? Mennyibe kerülne? Lehet akár külföldről is és használt. Az ilyen mind automata, igaz?
Szánalom ez a tipikus magyar irigység..............
bezzeg ha Lada kéne neki, nem csavarodna fel, mi??
amúgy, ha már ilyen erős autót akarsz, én elgondolkoznék a BMW M3-ban is.... :P
élőben meg mégszebb
Peugeot 2O7 :) De az is édi volt, én nagyon szeretem. A koromhoz nem is kellett másik, egy éve van jogsim.
Az utcátokban a libának nagyon szép autója van és én csak örülök neki. Ha megengedheti magának, vegyen egy trabantot?? Neked mi bajod van, most őszintén??
Nem tudom milyen ismérvekről beszélsz pontosan, de ha a derékig érő szőke hajra, kiskutyára és jogi egyetemre gondolsz, akkor az megvan. :))
Na puszi és kérlek szépen ne írj negatív dolgokat olyanokról, akiket nem ismersz.
Igen, ezekre gondoltam.
Sok sikert az 1 éves jogsiddal a 457 lóhoz. Csak ne velem találkozz, mikor nem tudod megfogni.
Tisztelt kérdező!
Nem bántani akarlak,de furának érzem picit,hogy 1 éves jogosítvánnyal le mered írni,hogy nagyon jól vezetsz.
1990-óta van jogsim személy és teher,1995-óta pótkocsira is.
kb 1.700.000 kilométert vezettem,de ezt én nem merem kimondani.Inkább azt,hogy szerencsém volt.Eddig.......
Sok baleset mentes kilométert,és széles utat neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!