Ilyen mercit akarunk (kép), fehérben. Túl nagy lenne egy alacsony, vékonyka lánynak vezetni? Mennyibe kerülne? Lehet akár külföldről is és használt. Az ilyen mind automata, igaz?
2011. jan. 15. 22:37
2/43 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem is. :) És árat vagy bármi egyéb infót? Jók ezek az autók?? Automata? Nem túl nagy?
2011. jan. 15. 23:00
3/43 anonim válasza:
Neked egyik se...zsiguli esetleg...
4/43 anonim válasza:
jól néz ki... én 169 centi magas vagyok(fiú), és egy 5-ös BMW-t hajtok... szóval szerintem nem számít, mekkora vagy:P
5/43 anonim válasza:
előző vagyok.. Az alsó képen levő CL Merci alapára:35.837.000
6/43 anonim válasza:
bocsi e oszály coupe.... 12 milla körül van
8/43 A kérdező kommentje:
Egyik válaszoló: nekem miért nem egyik se??
Köszi szépen utolsó meg mindenki a válaszokat, hú hát amit belinkeltél, nagyon jól néz ki. :X :)
Szerintem olyan szép!
Alacsony vagyok eléggé, 162 cm és 49 kg, szóval az a miniméret :)), fiatal is vagyok de elboldogulnék vele én is, igaz?? Automatát jobb vezetni szerintetek, mint manuálist?
2011. jan. 15. 23:21
9/43 anonim válasza:
Mert elkényeztetett újgazdag vagy aki majd az első kanyarban felkenődik a villanyoszlopra és a mi adónkból fizetik majd ki a közúti károkat.
10/43 A kérdező kommentje:
A ti adótokból valószínűleg nem, mivel nem Magyarországon élek és nagyon jól tudok vezetni. :p Bocsi.
2011. jan. 15. 23:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!