Opel corsa B 1.4 16V 90le 96-os évjárattól VS. VW Golf 3 TDI 90le 95-ös évjárattól. Melyik autót lenne érdemesebb megvenni?
Hát az a TDI egy korát megelőző konstrukció volt. A Mai napig az "A MOTOR" rengeteg VW rajongó számára. És mitagadás tényleg egy bitang erős konstrukció alapja. Mára kopott csak ki, fénykorában pedig 150lovat tudott gyárilag PD elemekkel. Nem rossz a Golf III (kérdés, hogy mennyiért).
Ehhez a dízelhez annyira nem "vészesek" az árak, rengeteg erre szakosodott műhely dolgozik szerte az országban, akik tuninggal és javítással is foglalkoznak, tehát később ha kevesled a kraftot nagyon könnyen és gyorsan tudsz pár lóhoz hozzájutni.
A kis Corsa, méretben és teljesítményben is elmarad hiszen nyomatékban nem veheti fel a versenyt egy dízellel. Valamennyivel többet fogyaszt, kisebb az utazósebessége, és olcsóbb a javíttatása.
Én bizony egy JÓ állapotú TDIbe ülnék, annak ellenére hogy nem vagyok hanyatt esve a VW konszern jelenlegi modellpalettájától.
Az 1.4 16V-es corsa mégis mennyit fogyaszthat kb?+golfra mindenki 6l-t mondd.Ez reálisnak tűnik.De a corsara hallottam már olyat is hogy városban 10l.azt azért sokallom.Negatívumként még olyat is olvastam,hogy a 16 V
nagyon eszi az olajat.
Ne sokalld a 10 liter. Városban rövidtávon elképzelhető.
Autóúton 90 környékén olyan 6-7 között kellene lennie.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!