Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Kocsi belsejében a felső...

Kocsi belsejében a felső kárpitot hogyan ragasszam vissza?

Figyelt kérdés
Elkezdett leválni egyre jobban. Van ehhez valami ragasztó vagy le kell szednem valahogy?
2010. dec. 27. 22:39
 1/9 A kérdező kommentje:
Nincs elszakadva sehol.
2010. dec. 27. 22:42
 2/9 anonim ***** válasza:
le ne szedd aztán nem rakod vissza.egyszerű minden fogó ragasztóval ragaszd vissza.
2010. dec. 27. 23:50
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
injekcios fecskendőbe (amihez van tű) tegyél ragasztót, és szúrd át és máris nem barmoltad széjjel és még jol meg is tudod ragasztani, én csináltam már párszor ilyet. Sok sikert
2010. dec. 28. 12:18
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm, asszem van is itthon tű.
2010. dec. 28. 13:24
 5/9 anonim ***** válasza:
Csak arra kell vigyázni.hogy milyen ragasztót használsz mert például a pillanatragasztó igen csúnya sárgás foltot hagy a szöveten miután megszárad.
2010. dec. 29. 20:35
 6/9 A kérdező kommentje:
Hát van itthon valami kárpitragasztó szerűség azzal akarom megcsinálni.
2010. dec. 29. 22:46
 7/9 anonim ***** válasza:
Hidegben ha visszaragasztod könnyen lejön.
2010. dec. 29. 23:57
 8/9 anonim ***** válasza:
Kárpitosoknak van valami speciális ragasztója szerintem azt próbáld meg beszerezni,meg ne most télen ragaszd vissza hanem majd tavasszal a hideg miatt amúgy nekem is ez a gondom hogy középen megereszkedett a tetőkárpit és az előző tulaja a kocsimnak szépen össze is barmolta a pillanatragasztóval szóval én tavasszal új tetőkárpitot fogok hozzá csinálni,tulajdonképp nem nagy cucc mer csak valami normális erős szövetet kell rá szereznem és jó is lesz.
2010. dec. 30. 11:03
 9/9 A kérdező kommentje:
Hát igen látom, hogy a hideg nem tesz jót neki, mer egyáltalán nem ragad meg, rajzszöggel visszanyomtam ideiglenesen jó lesz aztán majd ha meleg lesz visszaragasztom...
2010. dec. 30. 13:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!