Mit gondoltok a faberakásról az autó belsejében?
Figyelt kérdés
Én ki nem állhatom ha egy "népautóba" faberakás mintás(!)műanyagot tesznek szerintem nagyon gagyi... egy öreg Rolls-Royceba,ami egy nagypapié abba ok,de egy mai modern autóba... főleg mondjuk egy Opelbe..
Le lehet amúgy ezt a "fabetétet" cserélni v.hogy?
2011. jún. 1. 22:07
1/6 anonim válasza:
Átlag autóban nekem sem tetszik. Persze, hog lehet cserélni csak leleményesség kérdése.
2/6 anonim válasza:
4/6 anonim válasza:
Aha, lehet "cserélni": kiszeded a műanyag elemet, elviszed valahova ahol pl. karbonszálas mintát raknak rá, aztán visszaszereled.
Én olyan autókban szeretem a faberakást mint pl. Triumph Dolomite, ott elhiszi az ember hogy azért van az, mert lusták voltak textillel bajlódni az angolok. :)
6/6 anonim válasza:
Érdemes kivenni őket és egy fényezővel matt-alumínium hatásúra lefújatni. Elég jól néz ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!