Hol lehet 2-3 napra bérelni felső kategóriás autót?
Én egy BMW X6-ra gondoltam. Csak pár napra kéne (ne szóljatok le), gizdulni a haverokkal...:D csak, hogy megtudjuk milyen érzés az...
És kb. mennyibe kerülne?
Lehetőleg Bp.-en
1.-nek:
A felejthetetlen pillanatokat nehéz megfizetni, de van, amelyik megéri! :D
Amúgy meg 2-3 haverommal dobnánk össze...
2.-nak üzenném, hogy ismerem és a barátom is a Google, de mielőtt ilyen hülyeségeket linkelgetne, átnézhetné a találatokat és összevethetné, h melyik ad megfelelő választ a feltett kérdésemre...
"ezt = átnézhetné a találatokat és összevethetné, h melyik ad megfelelő választ a feltett kérdésemre"
Konkrétan az első linken van még kb. 100 link.
A másodikon lehet X3-ast és 5-ös BMW-it is bérelni, sőt, PORSCHE Cayenne is...
A harmadikon ennél csak komolyabb autókat lehet bérelni.
A negyediken linken is lehet X5-ös BMW-t bérelni, sőt, 7-est is.
Az ötödiken limuzinokat lehet bérelni, na bumm...
20:43:
Igen ezeket én is megtaláltam, de amint láthatod egyaltalán nnincs köztük X6-os. És a linkek legtöbbje hosszútávú bérlésről szól!
Nem szeretem ismételni magam, de most megteszem: "ismerem és a barátom is a Google", tehát tudom használni.
A többinek üzenném, h nem a véleményetekre vagyok kíváncsi, hanem a feltett kérdés válaszaira!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!