Milyen KRESZ kérdések vannak C kategóriás vizsgán? Elég ha az oktatóprogramon csak a C-t gyakorlom, vagy lesz benne B kategória is?
Nincs külön KRESZ, csak 1 KRESZ van.
Annyi az eltérés, hogy van csomó olyna dolog, ami magasabb kategóriákhoz szükséges, személygépkocsi vezetéshez pedig felesleges, ezért azokat a B kategóriás tanfolyamokon és vizsgán nem nagyon érintik. ( aztán meg csodálkozunk, hogy autópályán megbüntet a rendőr, ha 130-cal húzzuk a swifttel az utánfutót ).
Mindent gyakorolj, mert javarészt ugyanazok a kérdések.( az 55ből max 10 lesz olyan, ami kategória specifikus ).
"Első, te aztán okos lehetsz."
Örülök is neki, hogy ilyen okos vagyok! Nálad biztosan sokkal okosabb! Te meg ne menj ki járművel az utakra, mert az ilyenek, mint te vagy, okozzák a legtöbb balesetet!
"Örülök is neki, hogy ilyen okos vagyok! Nálad biztosan sokkal okosabb!"
Biztosan... Engem nem zavar, hogy ilyen öntelt vagy:) A magyarok nagy része ilyen. Az utakon találkozunk:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!