Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a kamionok...

Mi a véleményetek a kamionok előzési tilalmáról?

Figyelt kérdés
Mármint , amit januártól fognak bevezetni !
2010. dec. 26. 21:54
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
A teherautók előzési tilalma a teherautókra vonatkozik.Vagyis 3500 kg össztömeget meghaladó áruszállításra alkamas gépjárműveket érinti.Nem értem hogyan keverted ide a 7,5 tonnás határt. Az eddig volt egyes szakaszokon (pl: M3 Hatvan-Bp),jövőre teljes tilalomban gondolkodnak a döntéshozók.
2010. dec. 31. 21:56
 32/41 anonim ***** válasza:

Kedves 21:56. A "teherautóval előzni tilos" tábla tényleg 3,5t feletti teherautókra vonatkozik, de ezt a táblát el lehet látni tonnahatárral, azaz ha az előzni táblán fel van tüntetve a 7.5t, akkor a tilalom csak 7,5t megengedett legnagyobb össztömeg felett érvényes.

Én úgy tudom, hogy ilyen 7,5t táblákat tesznek ki.

2011. jan. 1. 08:45
 33/41 anonim ***** válasza:
*előzni tilos táblán
2011. jan. 1. 08:46
 34/41 anonim válasza:
úristen a sok buta ember az előzési tilalom a 7,5t meghaladó össztömegű járművekre vonatkozik//amúgymeg ez az állapot ami mostvan nagyon nemjó ugyanis sokkal balesetveszélyesebb mert a sok kamion feltorlódik egymás mögött fékez az első a többipedig belemegy...mindezt miért?azért mert a sok hülye aki menne 130cal kicsit lassítaniakell amikor 1 kamion mögé érkezik mert nemtudja kivárni azt az 1-2 percet amíg előz 1 kamion é ezért az egész cirkuszt... hameg nincsen a tescoba időben a kedvenc chips akkor mindenkit szidtok h annakis a jó kuva anyát hát grat a kamionok előzésére azért van nagy szükség mert vannak pl a postások akik azértmeneklassan mertha gyorsabban mennek többet fogyaszt és azt nekik kell kifizetni azt az üzemanyagot vagy vannak pl a magánfuvarosok 1-2 teherautóval persze hogy lassan mennek mert spórólnak ígytudnakcsak fentmaradni ők mennek 70 körül és ezekkel szemben vannak a nagy cégek akik 90mennek mert (enyi a megengedett csak közlöm mindenkivel)akik azért mennek mert 2 nap alatt mongyuk hannoverben kell lenniük időremennek nekik ez a pénz tehát megkell előzniük a postáskocsit vagy a csődszélén álló magánfuvarosokat és hogy mindez miért balesetveszélyes?azért mert ti a sok buta ember nembírjátok kivárni azt az 1-2 percet mert mentek 160nalis hát gratulálok ez normális másrésztmeg semminemlessz csak káosz ugyanis beáll a szélsősáv a kamionoktól a belsősáv pedig üreslesz mert 1 kamionos sem fog be engedni titeket és ráadásul a szakadt kis 3,5t sok pedig befognak menni a belsősávba ha a szélsőben dugóvan a sok kamiontól és ő menyiveltudmenni sokszorcsak 60nal tehátt mindkét sávban dugólesz ami nagyon balesetveszélyes sőt a 7,5t sokis befognakmenni ja és vegyük pl az m60ast na ott semmi forgalom ott kitartanakfel a kamionosok??? senkit akkor mértnem lehet előzni?? am eddigi tapasztalatom hogy z összes kamion ugyanúgy előz ja és nemértesítetek hivatalosan senkitse a külföldiek pedig ugyanúgy előzhetnek tovább mert rájuk nem vonatkozik szóval ez 1 sablontörvény értelme nincsen csak káoszt okoz és mindezt a sok sok elöttemíró buta ember miatt hát gratulálok ezekután elgondolkodok h én embernekmondjam magamat mert inkább leszek valami különálló faj minthogy hozzátok tartozzak//bocs h sokat irtam de valakinek elkeletmár magyaráznia
2011. jan. 20. 09:44
 35/41 anonim ***** válasza:

"A válasz megírásának időpontja: ma 09:44" teljesen igazad van!

am meg az a baj hogy olyan hozta ezt a szabályt aki életében szerintem még kamionba sem ült... üdv egy kamionos

2011. jan. 20. 11:28
 36/41 anonim válasza:
hát igen de gondolkodni is elfelejtett az a probléma hogy amíg az emberek nem szembesülnekk azokkal a problémákkal amikkel 1 fuvarozó vagy 1 soffőr nap mint nap szembesül addig még azis tulzás hogy értékelhető a véleményük ugyanis addigcsak hőzöngeni tudnak hogy miaz hogy elémjön 1 kamion 80nal vagy 90nel hát menyen ő az anyába én 200al akarokmenni na grat...
2011. jan. 21. 13:44
 37/41 anonim ***** válasza:
Csak az a baj hogy az nagyon ritka hogy egy kamionos 80-90 el megy inkább 100-110 el és szinte leszorítják az embert az útról föleg a román kamionosok szerintem még olvasni se tudnak nemhogy a KRESZ-t ismerik.Ja meg a legjobb amikor percekig előzgetik egymást a belső meg a középső sávban ahol semmi keresnivalójuk.
2011. jan. 22. 11:08
 38/41 anonim ***** válasza:
"nagyon ritka hogy egy kamionos 80-90 el megy inkább 100-110 el " hát öcsém te se vagy tisztába a dolgokkal...egy kamion ugyanis nem tud 100-110-el menni max lejtőn vagy "mágnessel" amit elég kevesen ismernek és a mai kamionokon már amugy se lehet használni nagyon...
2011. jan. 22. 11:14
 39/41 anonim ***** válasza:
Milyen érdekes,hogy a komment többi részére nem reagáltál"bátyó":D:D:D
2011. jan. 23. 13:41
 40/41 anonim ***** válasza:
akkor hát reagálok "Öcsi" "Ja meg a legjobb amikor percekig előzgetik egymást a belső meg a középső sávban ahol semmi keresnivalójuk." erről annyit hogy a Kreszben benne van hogy az előzést elő kell segiteni, am megint más hogy 1-2 kolléga sz@rik bele és nyomja tovább 88km/h val mig a másik előzi 90km/h val de annyi esze sajnos nincs mindegyik kollégának hogy levegye a gázról a lábát...
2011. jan. 23. 21:01
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!