Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi a véleményetek a kamionok...

Mi a véleményetek a kamionok előzési tilalmáról?

Figyelt kérdés
Mármint , amit januártól fognak bevezetni !
2010. dec. 26. 21:54
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
22%

Nekem meg az a velemenyem h az olyan gyökerek miatt van 50 km-es sor az m7esen,mert keptelen vagy ket kamion koze bemenni MIKOZBEN MEGVAN RA A HELY,raadasul mar most kijelented h marpedig te +10km/h-val fogod elozni oket..erre en neked azt tudnam tanacsolni h folosleges felmenni a palyara,fouton is tudod tartani ezt a tempot.100km/h-ert meg ott sem buntetnek es legalabb nem akadalyozod a forgalmat...es bocs,de hany audi-t bmw-t mercit esetleg vw-t lattal az autopalya szelen osszetorve?En nem sokat..sokkal tobb ilyen hetvegi -belso savban kormanyt szoritos-suzukis szar van ott aki nem tudja hogy mire valo a külsö sav.

Nemet peldat is felhoztad,amire ugyancsak rafaztal mivel 4 evig eltunk kint,es a palyan villogva dudalva fognak kitessekelni a kulso savba ha szerencsetlenkedsz belül.

Ha esetleg nem hiszed el,es tudsz nemetul akkor keress ra egy par nemet autos forumra,allondo tema ugyanugy mint nalunk,de youtube-on is utanajarhatsz.

2010. dec. 27. 21:32
 22/41 A kérdező kommentje:

Veled nem vitatkozok többet , mert nincs kivel. Lehet kint voltál 4 évet , csak nem közlekedtél ! Ne mutasd be nekem a német pályát , minden héten látom !

12000 km-t vezetek kamionnal havonta , lehet , életedben nem vezettél annyit :))))))

2010. dec. 27. 21:48
 23/41 anonim ***** válasza:
Ervek nelkul nehez vitatkozni az teny.
2010. dec. 27. 21:52
 24/41 anonim ***** válasza:

Nagyon örülök neki!

Már sokkal korábban be kellett volna vezetni ezt a szabályt.

Az előzgető kamionok feltartják a forgalmat,és balasetveszélyesek.

2010. dec. 29. 13:05
 25/41 anonim ***** válasza:

Képzeljük el, hogy az autópályán megy egy IFA kb. 60-nal. Ez azt okozza, hogy utána X km-nyi kamion fog utána 60-nal menni. A kamionok után haladó személyautók nem tudnak mindjárt előzni a nagy forgalom miatt, tehát beállnak ők is 60-ra. A belső sávban legalább 130km/h-val, a külsőben meg 60-nal megy a forgalom, ez nem balesetveszélyes?

Véleményem szerint ez a szabály még lehetetlenebbé teszi majd a közlekedést és nem csak a kamionokat nézve.

Az a szerencse, hogy csak 6-22 óráig tart a tilalom.

Egy kamionsofőr.

2010. dec. 29. 13:43
 26/41 anonim válasza:
nekem nem olyan reg abbol lett balesetem, hogy egy kamion jelzes nelkul vagott volna ki elem, amikor mar melle ertem.. Igen is, ne elozzon minden kamion.. Ami tud, akadaly nelkul, az tegye.. Ami meg nagyon lassu az haladjon a foutakon..
2010. dec. 29. 15:24
 27/41 anonim ***** válasza:
utolso! tudod sok olyan ember van aki nyomja neki pl autopályán, de amikor egy kamion mellé ér akkor valamiért lelassul, talán elbambul az illető, és az a baj, hogy ha a kamionos is elözne akkor nem mindig látja a tükörből és ugye akkor fordul elő h "ráhuzza" a személyautora.Tehát ne mindig mindenbe a minket kamionosokat hozzanak már ki bünösnek üdv. egy kamionos
2010. dec. 29. 17:47
 28/41 anonim válasza:
persze van ez is, de en mellettuk is tartottam a 140 kmh-s sebesseget, ha latom azt, hogy jonne akkor lassulok es menjen.. Megertem, hogy szar neki. De eleg messze voltam azert ahhoz, hogy lathasson. Miutan en megpordultem es kisodrodtam, o meg sem allt..
2010. dec. 29. 18:12
 29/41 anonim ***** válasza:
Véééégre!Értelmes törvényt alkottak épp itt volt az ideje, az autópályán folyton a kamionosok miatt vannak a balesetek miatt főleg a köcsög román kamionosok akik nem,hogy a kreszt nem tudják de talán még írni olvasni se.
2010. dec. 29. 20:04
 30/41 anonim ***** válasza:

A válasz megírásának időpontja: 12-27 09:20

Ne féltsd a Sprinteredet, mert a példád sántít!

A tilalom csak a 7,5 tonna feletti tehergépkocsikra vonatkozik!

Ezért jan. 2-án is igyekezhetsz a kenyeremmel!

:D

2010. dec. 31. 14:32
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!