Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merre fog fejlődni a kamionok...

Merre fog fejlődni a kamionok világa?

Figyelt kérdés
Lesznek hibrid kamionok? Vagy milyen újítások vannak, amin eddig gondolkodnak?
2011. aug. 27. 22:04
1 2
 1/16 anonim válasza:
már épitettek olyan kocsit ami levegővel megy és még tisztítja is tv-be láttam
2011. aug. 27. 22:10
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

MOST ÉPPEN EZ A MENŐ:

[link]

2011. aug. 27. 22:18
 3/16 anonim ***** válasza:
Ez nagyon undorító :D
2011. aug. 27. 22:21
 4/16 anonim ***** válasza:
RoLa :D
2011. aug. 27. 22:26
 5/16 anonim ***** válasza:
remélem lebegni fognak és nem károsítják a levegőt. (amiért jó: utak és környezet védelme)
2011. aug. 27. 22:27
 6/16 anonim ***** válasza:
Én kamionos vagyok és egyszerűen utálom azt ha valaki azt mondja, hogy utálja a kamionokat, meg meg már mindenhonnan kivan tiltva a nagykocsi de ha nem lennének teherautók ki, hogy szállítanák a kaját? Hogy szállítanék a vas hulladékot amiből később például autó vagy egyéb dolog készül. A hátatokon hoznátok több ezer kilóméterről az élelmet vagy mi? ezen el lehetne gondolkodni :D
2011. aug. 27. 22:30
 7/16 anonim ***** válasza:
Én nem szidom őket,sőt!Jövő januárban elkezdem a jogsikat letenni,és irány nemzetközizni.
2011. aug. 27. 23:12
 8/16 A kérdező kommentje:

De lesz valamelyiknek egyáltalán jövője?

Én is azért érdeklődök, mert szeretnék nemzetközi-re elmenni, de én még sajnos csak a B-s jogsit kezdem most. Szóval minimum 3 évem van még addig.

2011. aug. 28. 06:11
 9/16 anonim ***** válasza:

3 éved még biztosan van. A légi közlekedés drágább, a vasúti macerásabb és rugalmatlanabb, csővezetéken meg nehéz szállítani a plazmatévét ... Van jövője, mert egyszerűen nincs más alternatíva ami kiváltaná.

Arra meg kiváncsi lennék, hogy egy rakott kamion energiaszükséglete lebegtetve kisebb lenne , mint amikor gurul. Környezetvédelem ..

2011. aug. 28. 10:40
 10/16 A kérdező kommentje:
Azt tudom, hogy közúti fuvarozás lesz, mert az a legolcsóbb még mindig. Arra gondolok hogy az újfajta kamionoknak.
2011. aug. 28. 11:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!