Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Merre fog fejlődni a kamionok...

Merre fog fejlődni a kamionok világa?

Figyelt kérdés
Lesznek hibrid kamionok? Vagy milyen újítások vannak, amin eddig gondolkodnak?
2011. aug. 27. 22:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Arra gondolok hogy az újfajta kamionoknak. << na ezt fogalmazd meg mégegyszer.

Amúgy sztem ez elég tetszetős :

[link]

2011. aug. 29. 13:40
 12/16 anonim ***** válasza:
68%
22 30 én is kamionos vagyok.Azért szét lehetne nézni az utakon hogy 50évvel ezelöt mennyi kamion szaladgált az utakon,és most mennyi?Mégis hozzájutott a kajához mindenki.Pl hogy azt mondjam a gabonás fuvarok 90százaléka csak árutaztatás,és áfacsalás.Nagy maffia akik a becsületes emberek pénzén duhajkodnak.Volt igy ez a cukorral is.Én már kezdek ettől megundorodni,no meg kinek kell az unios disznohus zabálják meg ök,én inkább megveszem ismeröstől ami kell,mint hogy tescos hulladékot zabáljak.
2011. aug. 29. 16:19
 13/16 anonim ***** válasza:
69%
Remélem a vasút lesz a dominásabb, mint az állat kamionosok.
2011. aug. 29. 19:26
 14/16 anonim ***** válasza:

A kamionosok ugyanakkora százaléka állat, mint a személyautókat vezetőké..

A vonat sok esetben nem lehetséges alternativa, nem elég rugalmas és gyors.

2011. aug. 29. 20:42
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
nekem a magyar kamionosokkal nem volt bajom soha, viszont nemegy román rendszámú kamionnal gyúlt már meg a bajom, de nem vagyok mérges rájuk, mert tudom,hogy idegesek, fáradtak, sietnek, szóval tudom tolerálni:)
2011. aug. 29. 21:27
 16/16 anonim ***** válasza:
100%
A románok simán csak gyökerek. Amelyik állat módjára közlekedik, azt simán kiszállítanám és tarkónlőném az út szélén. Az nem elfogadható indok hogy fáradt vagy siet, ha épp kinyírta a családodat...
2011. aug. 30. 05:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!