Jogsi nélküli vezetésre mennyi a büntetés?
Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 11:49
31/34 anonim válasza:
Itt nem csak a büntetés, amit kapott a család, hanem az elhúzúdó ügymenet. ezek a dolgok összeadódnak egy embernél és lerakódnak. Főleg a férfiak viselik nehezen. Ez a lerakódott feszültség kihat a férfiak viselkedésére, és ujjabb, újjabb negativ történésekhez vezet. Nem csak az illető életében, hanem a családjára és a tágabb környezetére is, ami másoknál jelent további sérülélseket. Arra kérlek téged kedves anyuka, hogy állj a férjed mellé, nyugtasd meg, fogd vissza. jaaa és költözz el a faluból a városba...
32/34 anonim válasza:
Utolsó válaszolónak:
Írásod 3/4-ét megértem, igazad van. De, hogy egy szabálysértés miatt elköltözzön máshova... na ez hülyeség.
33/34 anonim válasza:
Hali, felhozom a "topikot".
Nem találtam rá egyértelmű választ, gondoltam itt is megkérdem: ha ideiglenes orvosi alkalmatlanság miatt bevonják a jogsit, és utána úgy vezetget(nyilván korlátozottabb mértékben) az ember, lebukás esetén mi a bünti?
34/34 anonim válasza:
Jogosítvány nélküli vezetés. Mindegy az ok, a lényeg, mintha nem is lenne.
Pénzbírság egész biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!