Megvennétek egy olyan, , kütyüt", mely megvédi autótokat a karcolásoktól és a kisebb-nagyobb sérülésektől?
Figyelt kérdés
2010. dec. 2. 22:40
1/9 anonim válasza:
én még nem halottam olyan "kütyüről" ami 100% megvédené az autó fényezését a karcolástól vagy a sérülésektől.
De ha van akkor se venném meg mert biztos hogy nem olcsó és tuti hogy nem védené meg az autót.
2/9 A kérdező kommentje:
Konkrétan olyan dologra gondoltam,mely a fokozottan ,,karcolásvszélyes" helyeket védené.Itt tehát nem a tetőre gondolok.
2010. dec. 2. 22:54
3/9 anonim válasza:
Ma nekem csúszott egy nő a parkolóból állt ki előttem. Hát nem tudom, mi védte volna meg az autómat a karcolástól :( de kíváncsi lennék erre a "kütyüre".
4/9 A kérdező kommentje:
Ezt a ,,kütyüt" a karcolások és kisebb felületi sérülések ellen gondoltam,tehát ezek ellen nyújtana védelmet,célja nem a nagyobb balesetek okozta sérülések kivédése lenne.Pl,ha leszakad a kocsi eleje.
2010. dec. 2. 23:03
5/9 anonim válasza:
Tehát ez megelőzné a karcolásokat, és nem a már meglévő karcolásokat "orvosolná", ha jól értem.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen,tehát ha pl parkolsz a parkolóban és egymásik autó szűken áll be melléd és megkarcolja a kocsid,ez ellen is védene,de ez csak egy példa volt.
2010. dec. 2. 23:18
7/9 anonim válasza:
Kütyü :)
El nem tudom képzelni, mi lehet az, de valószínűleg megvenném.
Csak nem valami feltaláló vagy? :)
Amm a kisebb karcoktól a víztiszta fólia is megvédi a fényezést, meg ugye kavicsfelverődéstől is.
8/9 anonim válasza:
szerintem kamu, ha kis karc, akkor polírral lejön, ha nagy akkor újra kell fényezni.
9/9 A kérdező kommentje:
Nem kamu,mivel nincs kész termék,ami kamu lehetne.Olyan karcra gondolok,ami max fényezéssel lehetne megoldani és ez ellen védene.
2010. dec. 4. 15:03
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!