Mi történik, ha TPMS controllert hozzáteszem egy Kia Ceed 2014 autóhoz (hogy képes legyen fogadni a kerekek TPMS szenzorából az adatokat)?
megértettem, mint mondtam nem vagyok képben az autó rendszerek hátterével kapcsolatban.
köszi az infókat :)
1.
Milyen baj? Tökéletesen működik nálam.
Ja, hogy alapból mi a baj vele? Ezt én se értem. (2-es válaszoló vagyok.) Mindkét autómban van. Az idősebbik pár hónap múlva tölti a 20. évét. A téli és a nyári kerékszettben is gyári szenzorok vannak. Ami érdekes, hogy a gyár ezekre 10 év várható élettartamot adott meg. Nálam meg hibátlanul lassan a dupláját lefutották. És nem, nem csak a garázsban áll a kocsi, 371.000 km-nél tart. És igen, aktív szenzoros a rendszer. A másik autóm még csak 7 éves lesz, de azzal sem volt még semmi probléma.
A legnagyobb dolog, hogy lemerül a szenzorban az elem. De az miért tragédia? Kicserélteted a szenzort és sok évig megint hibamentes. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!