Friss jogsi, nehezen megy a vezetés. Alkalmatlan lennék?
Sziasztok!
Pár hónapja szereztem meg a jogsim, minden elsőre sikerült. Igazából ez meglepett, mert nem érzem magam elég határozottnak és néha nem is elég gyors a reakcióm. A jogsi megszerzése után nem vezettem hónapokig, de most vettünk egy autót. Mielőtt elkezdtem volna saját autóval menni, úgy döntöttem, hogy veszek még órákat. Az órák során pár alkalommal bele kellett fékeznie az oktatómnak, illetve volt hogy benéztem egy sávot, vagy táblát. Én ezt teljes kudarcnak fogom fel. Nagyon tetszik a vezetés és szeretnék is jó lenni benne, de úgy érzem mintha ez nekem nem menne vagy nem úgy ahogy kellene. Az ismerőseim mind azt mondják, hogy az már messze rossz ha az oktatónak még mindig be kell avatkoznia a vezetésbe. Így megfordult a fejemben, hogy talán én alkalmatlan vagyok erre és elkellene engednem a dolgot. Ez szerintetek a gyakorlat hiánya vagy tényleg alkalmatlan lehetek?
A plusz órákkal együtt kb 100órát vezettem összesen.
Én is így voltam elsőre átmentem tisztán mindenből. Egy évig nem vezettem és utána nagyon béna voltam. Féltem és görcsös voltam mikor arra gondoltam most vezetnem kell ( vettem autót ), rendkívül körültekintő és óvatos voltam, de ez az elején sok energiámba került, hamar elfáradtam vezetés közben.
Végül belejöttem, néhány hónap alatt, nem kell aggódni, menj el egyedül vezetni, nem véletlen engedtek át a vizsgán, az utakon ott helyed, csak legyél tényleg körültekintő, esetleg menj el esténként mikor már nincs senki azokra az útvonalakra amik nappal nehezebben, stresszesen mennek.
Lehet téged az zavar mások mit gondolnak… Amiatt ne stresszelj, le kell szarni, ha nem szabálytalankodsz nem fognak felrakni sehova. Kicsit höbörögnek, dudálnak, de ignorálni kell őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!